Ηλεκτρονική Έκδοση

Στήριξη Τζιτζικώστα στους ιδιοκτήτες

Διαμαρτυρία με σχολικά λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

Με αίτημα δεδουλευμένα δύο ετών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης ιδιοκτήτες λεωφορείων που έχουν αναλάβει τη μεταφορά μαθητών καθώς τους οφείλονται δεδουλευμένα από τις δύο προηγούμενες σχολικές χρονιές.

Φωτογραφία από ΑΠΕ-ΜΠΕ Φωτογραφία από ΑΠΕ-ΜΠΕ Νωρίτερα είχαν συνάντηση με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, στον οποίο εξέφρασαν τα αιτήματά τους και ζήτησαν από την κυβέρνηση "να δώσει άμεσα λύση για την εξόφληση των ενταλμάτων πληρωμής της μεταφοράς μαθητών για τα σχολικά έτη 2012-2013 και 2013-2014".

Ο κ. Τζιτζικώστας παρείχε στήριξη στα αιτήματα των λεωφορειούχων, που έχουν αποφασίσει επ’ αόριστον αποχή, και σε κοινή τους δήλωση αναφέρουν μεταξύ άλλων: “Προειδοποιούμε ότι, εφόσον άμεσα με νέα τροπολογία δεν προστεθεί η αναδρομικότητα για την οποία είχε συμφωνήσει το Υπουργείο Εσωτερικών με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε προηγούμενη συνάντηση, η οποία όμως δεν συμπεριελήφθη με ευθύνη του Υπουργείου Οικονομικών στη χθεσινή τροπολογία για την κάλυψη των αδιάθετων δρομολογίων, κανένα από τα δρομολόγια δεν θα μπορέσει να υλοποιηθεί με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία χιλιάδων μαθητών”.

Newsroom Enet, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Συγκοινωνίες-Μεταφορές
Θεσσαλονίκη
Σχολεία
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας