Ηλεκτρονική Έκδοση

Γκιστ: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα»

Το πρόβλημα του Αμερικανού λύθηκε και ο παίκτης ενσωματώθηκε με τον Παναθηναϊκό για το τουρνουά στη Γαλλία. «Είμαι ευγνώμων», πρόσθεσε.

Ο Τζειμς Γκιστ μετά το πολύ σοβαρό προσωπικό που αντιμετώπισε και τον κράτησε μακριά από την προετοιμασία του τριφυλλιού ενσωματώθηκε και πάλι με τους Πρωταθλητές και Κυπελλούχους Ελλάδας, σήμερα το μεσημέρι!

Ο Αμερικανός  περίμενε την ομάδα του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης- όπου είχε φτάσει νωρίτερα- κι εν συνεχεία ενσωματώθηκε στην αποστολή που ταξίδεψε στην γαλλική πόλη Μιλούζ ενόψει του τουρνουά που θα αρχίσει την Παρασκευή (12/9).Ο Γκιστ με δηλώσεις του στο επίσημο site της KAE ευχαρίστησε την ομάδα του για την κατανόηση, λέγοντας: «Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που κατάλαβαν ότι είχα ένα προσωπικό θέμα να ρυθμίσω στην πατρίδα μου και μου έδωσαν άδεια αλλά και μου επεσήμαναν ότι θα είχα όσο χρόνο χρειαζόμουν για να διεκπεραιώσω την υπόθεσή μου. Λόγω κάποιων έκτακτων καταστάσεων χρειάστηκε να μείνω κάποιες μέρες παραπάνω αλλά και πάλι υπήρξε κατανόηση από τον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους πάντες. Πλέον είμαι εδώ, στην ομάδα, χαρούμενος που θα συναντήσω τους συνεργάτες, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Ανυπομονώ να μπω στο παρκέ με την ομάδα μου»

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μπάσκετ
Παναθηναϊκός