Ηλεκτρονική Έκδοση

ΠΟΕ - ΟΤΑ: Καλή ξεκούραση κ. Σγουρέ…

O Φούχτελ, τα σκουπίδια και οι εργολαβίες

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση των εργαζόμενωνσ του Δήμους με το Γιάννη Σγουρό, αυτή τη φορά από νέο «μετερίζι», καθώς ο κ. Σγουρός δεν είναι Περιφερειάρχης Αττικής, αλλά επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

Η απάντηση της πανελλήνιας ομοσπονδίας εργαζομένων στους ΟΤΑ, είναι η ακόλουθη: "Δεν έχει αντιληφθεί ακόμη ο κ. Γιάννης Σγουρός πώς οι πολίτες τον έστειλαν σπίτι του γιατί κατάλαβαν πώς είχε πάρει «εργολαβία» την εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών συμφερόντων, ειδικά στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων και συνεχίζει να επιτίθεται στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. υβρίζοντας την ηγεσία της επειδή αποκάλυπτε τα «παιχνίδια» του ιδίου και της κυβέρνησης που υπηρετούσε.

Αφορμή για τη νέα επίθεση του κ. Γιάννη Σγουρού σε βάρος της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ήταν η ανακοίνωση Τύπου της Ομοσπονδίας για τα ραβασάκια του κ. Φούχτελ προς τους νέους Περιφερειάρχες και Δημάρχους, του οποίου ο πρώην Περιφερειάρχης ήταν στενός και τακτικός συνομιλητής. Ας ανοίξει καμία εφημερίδα ο κ. Γιάννης Σγουρός για να δει τι γράφουν (ακόμη και φιλοκυβερνητικές εφημερίδες) αναφορικά με τον ρόλο του κ. Φούχτελ.

Φαίνεται πώς στοίχισε στον κ. Γιάννη Σγουρό η μη «συνεργασία» με τον εντεταλμένο της Γερμανικής Καγκελαρίας και εξέδωσε ανακοίνωση με ένα κατεβατό κατηγοριών και ύβρεων κατά της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αλλά χωρίς να λέει απολύτως τίποτα για την ταμπακέρα… Τα επιχειρηματικά και εργολαβικά συμφέροντα δηλαδή που αγωνίζονταν να υπερασπιστεί.

Καλή ξεκούραση κ. Σγουρέ…".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΟΕ-ΟΤΑ