Έντυπη Έκδοση

Κάντε κλικ

Ψάχνει, συγκρίνει και προτείνει

http://gr.skyscanner.com

Σε πείσμα όσων βιάζονται να ευχηθούν «καλό χειμώνα», το καλοκαίρι συνεχίζεται! Και αυτός ο ιστότοπος φιλοδοξεί να σας κάνει να το απολαύσετε (στο βαθμό που η οικονομική κρίση μάς το επιτρέπει βέβαια), αφού ψάχνει ανάμεσα σε χιλιάδες αεροπορικές εταιρείες και online ταξιδιωτικά πρακτορεία, συγκρίνει και σας προτείνει δωρεάν τη φθηνότερη επιλογή για να μπορέσετε να κάνετε το ταξίδι των ονείρων σας. Η skyscanner τσεκάρει κάθε τι που... πετάει, αλλά μπορεί παράλληλα να σας ενημερώσει για τις καλύτερες προσφορές που αφορούν ενοικίαση ξενοδοχείου και αυτοκινήτου. Επιπλέον, έχει βραβευθεί και είναι διεθνώς αναγνωρισμένη. Αν λοιπόν είστε από τους τυχερούς και προγραμματίζετε κάποιο ταξίδι, θα ήταν κρίμα να μη δοκιμάσετε τις δυνατότητές της.

Γι' αυτό είμαι άφραγκος

www.thisiswhyimbroke.com

Το όνομα του site σε ελεύθερη μετάφραση τα λέει όλα και από το πρώτο μόλις κλικ θα καταλάβετε και το λόγο. Παράξενα, τρελά, ενδιαφέροντα και πάνω απ' όλα... ξελογιαστικά καλούδια θα σας κάνουν να τα θέλετε να τα αποκτήσετε εδώ και τώρα: κούπα του καφέ ολόιδια με φακό φωτογραφικής, λαχανόκηπος που σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε κάθε ρίζα που φυτεύετε, «τηλέφωνο» ντουζιέρας που κάνει το νερό να μοιάζει με ουράνιο τόξο, post it σε σχήμα βραχιολιού για να μην ξεχνάτε ποτέ όλα όσα πρέπει να θυμηθείτε, τηλεχειριστήριο τηλεόρασης... μαγικό ραβδάκι, τραπεζάκι του καφέ ενυδρείο, γκάτζετ βουτήματος των... μπισκότων στον καφέ (!), ενυδρείο με μέδουσες, πολυέλαιοι φτιαγμένοι από μπουκάλια μπίρας και ό,τι μπορείτε και δεν μπορείτε να φανταστείτε θα σας κλείσουν το μάτι εδώ!

«Δόση» τεχνολογίας

http://dailytekk.com

Αν είστε... εθισμένοι με την τεχνολογία και θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι για όλα όσα «τρέχουν» στο Διαδίκτυο, στα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, τα νέα apps κ.λπ., τότε αυτός ο ιστότοπος είναι ιδανικός. Εδώ θα βρίσκετε ανά πάσα στιγμή κάθε νέο και είδηση που αφορούν το αγαπημένο σας... σπορ και θα ενημερώνεστε άμεσα και έγκυρα. Από τις νέες κυκλοφορίες μέχρι τις πιο ενδιαφέρουσες εφαρμογές που αξίζει να έχετε στα τηλέφωνά σας και από τα τελευταία γκάτζετ μέχρι τα extensions που μπορείτε να προσθέσετε στους browser σας.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Επιστήμη & Τεχνολογία
Στη στήλη
www.