Έντυπη Έκδοση

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ «ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ» Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στη ΔΕΘ οι πρώτες δεσμεύσεις

Με σαφή διάθεση ο ΣΥΡΙΖΑ να αποτελέσει την εξαίρεση των αξιωματικών αντιπολιτεύσεων από το '74 και έπειτα, ο Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη όπου με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σαββατιάτικη απογευματινή ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», εκεί όπου θα γνωστοποιήσει τις πρώτες κυβερνητικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Την Κυριακή το μεσημέρι ο κ. Τσίπρας θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, σε αντιδιαστολή με ό,τι ο πρωθυπουργός απέφυγε επιμελώς να πράξει κατά την πρόσφατη επίσκεψή του.

Χθες, συνεδρίασε με διευρυμένη σύνθεση η Πολιτική Γραμματεία, με θέμα φυσικά την παρουσία του προέδρου στη ΔΕΘ και τις εξαγγελίες που θα γίνουν και παρά τις διαφορές που καταγράφονται σε επιμέρους διατυπώσεις, κοινός τόπος είναι ότι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν -και τα οποία εν πολλοίς έχουν γίνει γνωστά τις τελευταίες μέρες- δεν θα κινούνται στη λογική προεκλογικών παροχών, αλλά θα είναι λογικά μέτρα μιας κυβέρνησης που θα κινηθεί με γνώμονα την εφαρμογή μιας φιλολαϊκής πολιτικής και αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης. «Ο Τσίπρας δεν θα πάει με παροχολογία στη Θεσσαλονίκη. Θα πάει καταθέτοντας τους βασικούς άξονες του κυβερνητικού μας προγράμματος, το οποίο θα είναι εφαρμόσιμο, μετρημένο, ρεαλιστικό και ριζοσπαστικό. Δεν έχουμε ανέβει ψηλά γιατί τάζουμε λαγούς με πετραχήλια, αλλά γιατί μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας και της εντιμότητας και γιατί σε όσα έχουμε πει μέχρι τώρα, για τις μεγάλες υποθέσεις που απασχολούν τον ελληνικό λαό, δυστυχώς έχουμε δικαιωθεί», επανέλαβε χθες ο Δημήτρης Παπαδημούλης, όταν ρωτήθηκε για τις εξαγγελίες Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τής επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτές και κομματικά στελέχη θα επισκεφθούν εργασιακούς χώρους της Θεσσαλονίκης, ενώ το μεσημέρι ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας θα επισκεφθεί το κτήριο της ΕΡΤ3 και θα συναντηθεί με τους εργαζομένους. Σ.Κ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)
ΣΥΡΙΖΑ