Έντυπη Έκδοση

Πιστός στην έδρα ο Λυκούδης

Την απόφασή του να κρατήσει την έδρα, αν και ο ίδιος εξελέγη ως βουλευτής Επικρατείας με απόφαση του κόμματος και όχι με σταυρό, υπερασπίστηκε ο Σπ. Λυκούδης, δηλώνοντας ότι δεν είναι στις προθέσεις του να ιδρύσει νέο κόμμα. Παράλληλα, άλλα 24 στελέχη της μειοψηφίας αποχώρησαν.

Ο κ. Λυκούδης ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να γίνεται διαχωρισμός των βουλευτών Επικρατείας με τους άλλους που εκλέγονται με σταυρό και με αυτό τον τρόπο απάντησε στο σχόλιο του Φ. Κουβέλη, ο οποίος, ερωτηθείς σχετικά στη ΔΕΘ, είπε ότι «καθένας κρίνεται από τις αξίες, που έχει και εκφράζει».

Ο Σπ. Λυκούδης συνεχίζει τον κύκλο επαφών, που έχει προαναγγείλει στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς, ενώ δήλωσε ότι δεν προτίθεται να ιδρύσει νέο κόμμα. Δεν υπάρχουν οι «αντικειμενικές δυνατότητες».

Η διαφαινόμενη προσέγγιση της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν «ένα από τα σημεία των διαφωνιών μου» εξήγησε. Επανέλαβε ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα, δεν χρειάζεται να πάει σε εκλογές και βλέπει την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή ως ένα βήμα.

«Δεν περισσεύει κανείς, αλλά στην πολιτική συμβαίνουν και αυτά», απάντησε ο Χρ. Μαχαίρας. ΠΑΣ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Υπουργείο Επικρατείας