Έντυπη Έκδοση

Η αβάσταχτη ελαφρότητα της νέας σεζόν...

Εντάξει, η καρδιά επέστρεψε στη θέση της. Η νέα τηλεοπτική σεζόν ετοιμάζεται σιγά σιγά να ξεκινήσει και πραγματικά γίνονται κοσμοϊστορικά γεγονότα. Και δεν έχουν σχέση με τις συνεχείς παραιτήσεις των στελεχών της ΝΕΡΙΤ που δεν θέλουν να συνδέσουν το όνομά τους με σκάνδαλα και αποτυχίες.

Ο λόγος για το ψυχαγωγικό μπαράζ που επιχειρούν τα κανάλια με σκοπό να κάνουν το κοινό να περάσει καλά τη δύσκολη αυτή καινούργια χρονιά. Και η καρδιά επέστρεψε στη θέση της για πολλούς λόγους.

Κατ' αρχάς ποιο γεγονός σημαντικότερο από την ενθρόνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ως επίσημης κεντρικής παρουσιάστριας στον ALPHA. Γιατί ανεπίσημη ήταν δύο χρόνια τώρα και επί Ναταλίας Γερμανού και επί Κατερίνας Καραβάτου. Τώρα πλέον είναι και με τη βούλα του δελτίου Τύπου της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», αφού οι υπόλοιποι την πλαισιώνουν.

Επίσης, διόλου αμελητέα η αποστολή του Μάρκου Σεφερλή και της συζύγου του, Ελενας Τζαβαλιά, να αναστήσουν την καμένη πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού. Μα μασάει η κατσίκα ταραμά;

Ενα Δελφινάριο γεμίζει καθημερινά ο πρωταγωνιστής. Σε μια πρωινή εκπομπή θα κολλήσει τώρα; Μπορεί ναι, μπορεί όμως και όχι. Για την ιστορία πάντως, το MEGA πάντα υπερηφανευόταν (ή παλιά υπερηφανευόταν τέλος πάντων) ότι το κοινό του έχει υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο από το κοινό του ανταγωνισμού - κανονικά δεν είναι το λεγόμενο φανατικό κοινό των επιθεωρήσεων του Μάρκου. Βέβαια μπορεί τα δεδομένα να έχουν αλλάξει. Γι' αυτό και επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος μετά το Βατερλό του Κωστόπουλου, που στην τελική μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν ήταν και τόσο Βατερλό.

Ενας ακόμη λόγος για τον οποίο πρέπει να βγάλει κανείς το καπέλο στους υπεύθυνους κάστινγκ για τα πάνελ των νέων και παλιότερων ανανεωμένων εκπομπών είναι πως φρόντισαν -αν μη τι άλλο- για το οφθαλμόλουτρο των πολύπαθων νοικοκυρών. Στέλιο Κρητικό ο Μάρκος Σεφερλής, Γιώργο Μανίκα η Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκο Αναδιώτη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Στέλιο Χανταμπάκη ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, Κώστα Δόξα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Είναι νωρίς ή αργά για στοιχήματα; Είχε ξανά τέτοιο επίπεδο η ελληνική τηλεόραση;

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
TV & Media
Τηλεοπτικοί σταθμοί
Νεα Ελληνική Ραδιοφωνία Ιντερνετ και Τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ)