Έντυπη Έκδοση

Πολύ ξύλο, «το 'φαγε μόνο ο λαός»

Ξέραμε για τις «Θυσίες του λαού». Με τον νέο υπουργό μάθαμε ότι «πολύ ξύλο φάγαμε» και δεν μιλάγαμε. «Το πολύ ξύλο το... φάγαμε» Γκίκας Χαρδούβελης, νέος υπουργός Οικονομικών, ως Πάγκαλος στο πρώτο πληθυντικό συμπεριλαμβάνοντας και τον... εαυτό του στο... ξύλο.

Εντάξει, «μαζί τα φάγαμε τα... παράνομα λεφτά που έφυγαν έξω σε δισεκατομμύρια από εγκληματίες» που όμως ουδέποτε ουδείς Πάγκαλος ή άλλος τους... έπιασε να... φάνε το ίδιο ξύλο. Αλλά: μόνο εμείς, ως... λαός, φάγαμε ξύλο, μας μείωσαν κάθε πηγή εισοδήματος, αλλά οι εκπρόσωποί μας, όλοι τους ανεξαιρέτως την ίδια αποζημίωση από τον λαό, που τον δέρνουν παίρνουν, ουδεμία μείωση όλοι τους υπέστησαν ούτε σε... ρευστό ούτε σε αριθμό τους όσων αποφάσιζαν, ούτε όσων ως θεατές κρατούσαν τις ίδιες θέσεις κραυγάζοντας μόνο στην... αρένα... Δεν μείωσε κανένας ούτε δική του θέση ούτε δική του αποζημίωση, «χρειάζονται απαραιτήτως 300 δεν φτάνουν 200 για το... ξύλο...».

Φθάσαμε δημοσίως και διεθνώς στην αναγνώριση ξυλοδαρμού λαού που επιτέλους ποιος «ξένος» χειρότερο εξευτελισμό σε σύγχρονο έθνος να πράξει διεθνώς, όταν οι... Δικοί μας διαπραγματευτές πάνε σε διαπραγμάτευση Εθνικών μας θεμάτων ως «εκπρόσωποι ενός λαού που τρώει πολύ ξύλο» και οι «καταφερτζήδες» εκπρόσωποι τον «διαφημίζουν διεθνώς» ότι τον κρατάνε μουγκό καθιστό ή και γονατιστό ακόμα;

Ο «άλλος δρόμος» ήταν να πληρώσουν μόνο οι εγκληματίες και οι εκπρόσωποι που έφεραν την καταστροφή σε όλο τον λαό σε περίοδο Ειρήνης και Δημοκρατίας. Μονόδρομος είναι πράγματι να «φάνε πολύ ξύλο, δημοσιονομικά οι εγκληματίες» από εκπροσώπους λαού κι όχι οι εκπρόσωποι να ομολογούν ότι πολύ ξύλο έδωσαν μόνο στο... λαό. Δεν είναι «καραγκιόζης ένας ολόκληρος Λαός και Εθνος» να του λένε ότι τον «έδειραν μουγκό» ούτε να περιμένει να... ιδρώσουν αυτοί για να 'ρθουν άλλοι «ξεκούραστοι» να τον ξαναδέρνουν «αλλιώς» και...«φρέσκα με άλλο χέρι». Τελικά σε τούτο τον τόπο σε κάθε γενιά, αργά ή γρήγορα, της αναλογεί... ισοδύναμο του... πλεονάσματος «ενός γερού ξύλου» για να... σωθεί από καταστροφή που οι εκπρόσωποι πρώτα τη φέρνουν και μετά οι ίδιοι με την ίδια τακτική αυτοί να μην πληρώνουν αλλά να τα χρεώνουν όλα μόνο στον...«λαό».

Σήμερα, όλος ο λαός ανεξαιρέτως (πλην εγκληματιών καταστροφής του) «τρώει πολύ ξύλο» με πιστοποιητικό υπουργού αλλά «σύνταξη αντίστασης» δεν δικαιούται διότι ούτε ξέρει γιατί μόνο αυτόν δέρνουν ούτε «εθνική κατά Σύνταγμα αντίσταση» έπραξε. Διότι παραδόθηκε ευκολόπιστα και προδόθηκε από μια ενορχηστρωμένη από όλους προπαγάνδα, που του στέρησε τη γνώση και δεν αντιστάθηκε για την υπεράσπιση οικογενειών όλων μας αλλά και θεσμών και ουσίας πολιτεύματος εναντίον εγκληματιών που έφεραν την καταστροφή και ούτε εναντίον εκπροσώπων του - εντολοδόχων του, που δεν άγγιξαν καν τους εγκληματίες σε «πολλές λίστες των ληστών» αλλά επέβαλαν θυσίες και «πολύ ξύλο» μόνο στον... λαό τους ευτελίζοντας όλους.

Προπαγάνδα που δέχτηκαν όλοι να φωτίζει μόνο συμφωνίες ή διαφωνίες μεταξύ τους αλλά μόνο ως προς το πώς και πόσο θα είναι οι θυσίες αλλά ως «μονόδρομο θυσιών στην ουσία» και καθόλου κανένας ως βάση πολιτικής τον... Αλλο Δρόμο... του πολύ ξύλου δημοσιονομικά μόνο στους εγκληματίες για να μην επιβληθεί το... πολύ ξύλο στο... λαό. Αυτόν τον Αλλο Δρόμο ουδείς έθεσε ως «κύριο μονόδρομο πολιτικής του», τοπικώς και διεθνώς. Χωρίς ο λαός να έχει ενημέρωση και διακηρυγμένη και φανερή αιτία να αντισταθεί γιατί τον ίδιο από όλους μονόδρομο θυσίων του έδειξαν ότι ακολουθούν όλοι, και όλοι τον ίδιο είχαν ως βάση τους πολιτική. Ανενόχλητος «ο κήπος περιπάτου προπαγάνδας όλων των ληστών και οι Αντουανέτες να εξασφαλίζουν το παντεσπάνι τους» και τον μόνο μονόδρομο να τρέχουν οι πολίτες του δείχνουν όλοι τον δρόμο θυσιών των οικογενειών και στενά οικονομικά χωρίς άλλον ορίζοντα με μόνη νοοτροπία κάλυψης συγκάλυψης και επιβίωσης προπαγάνδας και διαφθοράς.

Ετσι ερμηνεύει τις θυσίες λαού ο κ. υπουργός πολύ μακράν «λιστών των ληστών» και αυτός.

Γιώργος Σμοκοβίτης

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
Οι αναγνώστες γράφουν