Έντυπη Έκδοση

Ισπανικό ενδιαφέρον για τον Αρη

Το ενδιαφέρον του για να αναλάβει τον Αρη, καταθέτοντας άμεσα 1,5 εκατ. ευρώ, και μακροπρόθεσμα 4 εκατ., με το που πάει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στη Β' Εθνική, εξέφρασε στον πρόεδρο του «ερασιτέχνη» Χάρη Παπαγεωργίου ο Ισπανός επιχειρηματίας Ολιβερ Λουίς, 26 ετών.

Ο νεαρός, συνοδευόμενος από τον πρώην αντιπρόεδρο της ΕΠΑΕ Μπάμπη Παυλόπουλο, τόνισε στον κ. Παπαγεωργίου την πρόθεσή του να αναλάβει την ομάδα άμεσα, αλλά και χωρίς να χρειαστεί να παραγκωνιστεί ο νυν επικεφαλής Γιώργος Γαλανός. Ο τελευταίος, όταν ενημερώθηκε ότι ο Παπαγεωργίου μιλά με άλλον επενδυτή, έξαλλος ζήτησε να γίνει ραντεβού, όμως ο πρόεδρος του Α.Σ. δεν δέχτηκε. Παράλληλα, η αποκάλυψη του θέματος, ενώ η ομάδα παίζει μεθαύριο τον πρώτο της αγώνα στη Γ' Εθνική με την Καστοριά, προκάλεσε γενικότερη αναταραχή, ενώ οι οπαδοί της δεν έκρυψαν και αυτοί τη δυσαρέσκειά τους για τη σπουδή που έδειξε ο Παπαγεωργίου να βρει άλλον επενδυτή, ενώ υπάρχει ήδη ένας, και δη ο Γαλανός.

Ο Χάρης Παπαγεωργίου, απαντώντας στις κατηγορίες, τόνισε: «Λειτουργώ πάντα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα και εξετάζω όλες τις περιπτώσεις. Θεώρησα, λοιπόν, σωστό, ανοίγοντας το παιχνίδι των προτάσεων προς τον Αρη, να διερευνήσω μια πρόταση που ήρθε χθες από συγκεκριμένο άτομο. Συναντήθηκα στην Αθήνα, μου υποσχέθηκαν ότι θα πάρω στα χέρια μου και εγγράφως αυτά που μου είπαν, και έχω στα χέρια μου ένα e-mail με την πρότασή του. Εάν είναι φερέγγυος και αξιόπιστος είναι ένα άλλο θέμα και εάν είναι φερέγγυος πρέπει να μιλήσουμε μαζί του.

Με το e-mail, μας διαβεβαιώνει ότι είναι έτοιμος να καταβάλει 1,5 εκατομμύριο ευρώ φέτος στη Γ' Εθνική κι αν ανεβεί η ομάδα και γίνει η νέα ΠΑΕ, να καταθέσει μία εγγυητική τραπέζης για 4 εκατομμύρια ευρώ στον Α.Σ.».

Ο εκπρόσωπος του Ολιβερ, που τον Μάρτιο πήγε να πάρει τη Λάρισα αλλά η πρότασή του καταψηφίστηκε, Μπάμπης Παυλόπουλος τόνισε πως δεν υπάρχει εκ μέρους τους προθεσμία για να απαντήσει ο Αρης, ενώ ξεκαθαρίστηκε ότι δεν έχουν πρόβλημα αν μείνει και ο Γαλανός.

Ολα αυτά ενώ ο Αρης ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του 20άχρονου μέσου Δημήτρη Γκίνο.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αρης
Ποδόσφαιρο
Αθλητικό ρεπορτάζ