Έντυπη Έκδοση

Ψήφος από Τσόρι Ντομίνγκες στον Μίτσελ

Ως «Μέγας Αλέξανδρος» χαρακτηρίζεται στο επίσημο περιοδικό του Champions League ο Τσόρι (Αλεχάντρο είναι το πραγματικό του όνομα) Ντομίνγκες.

Αφού σημειώνεται ότι ο Αργεντινός μέσος έχει πανηγυρίσει τίτλους σε τρεις διαφορετικές χώρες (Αργεντινή με Ρίβερ Πλέιτ, Ρωσία με Ρουμπίν Καζάν και Ελλάδα με Ολυμπιακό), γίνεται αναφορά και στο παρατσούκλι «El Chori», το οποίο προέκυψε όταν «έκλεψε» μια θέση στην πρώτη ομάδα, παρά το νεαρό της ηλικίας του, τον καιρό που αγωνιζόταν στη Ρίβερ Πλέιτ.

«Νιώθω άνετα με το σύστημα που χρησιμοποιεί ο Μίτσελ. Το στιλ παιχνιδιού μου σήμερα, να βοηθάω τους εξτρέμ και να διαχειρίζομαι καταστάσεις όταν έχουμε κατοχή μπάλας, είναι αυτό που ο προπονητής και το επιτελείο του θέλουν», είναι η ατάκα που μοιάζει με ψήφο εμπιστοσύνης στον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού.

Στη συνέντευξη ο «Τσόρι» βγάζει στην επιφάνεια και ποιους είχε ως πρότυπα (τον Εντσο Φραντσέσκολι και τον Μαραντόνα), αλλά και την καλύτερη συμβουλή, που του προσφέρθηκε:

«Κάποτε σκόραρα με μία σέντρα. Με ρώτησαν εάν το ήθελα και παραδέχθηκα ότι σκόπευα να κάνω σέντρα. Ο Ομάρ Σίβορι μου είπε ότι ήταν λάθος μου, θα έπρεπε πάντα να λέω πως ήθελα να κάνω αυτό που συνέβη».

Η μεγάλη της Αργεντινής σχολή...

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Στη στήλη
Αθλητικά παρασκήνια