Έντυπη Έκδοση

Η ώρα της αλήθειας

Σήμανε η ώρα της αλήθειας για το «σίριαλ Αθανασιάδη» στον ΠΑΟΚ. Σήμερα αναμένεται να δοθεί το τέλος, ευχάριστο όπως εύχονται οι φίλοι της ομάδας, με την οριστική συμφωνία και υπογραφή νέου πολυετούς συμβολαίου του διεθνούς φορ με τον Δικέφαλο.

Σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή δεν θα μείνει από του χρόνου το καλοκαίρι όταν και τελειώνει το παρόν συμβόλαιο, η κατακραυγή για τη διοίκηση Σαββίδη θα είναι μεγάλη. Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει μια οικονομική διαφορά 100 χιλιάδων ευρώ ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία ενδεχομένως λόγω της πίεσης του κόσμου να «γεφυρωθεί» σήμερα, στη συνάντηση του Ιάκωβου Αγγελίδη με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του, πιθανόν μαζί και με τον πατέρα του.

Οσον αφορά στα μετεγγραφικά, οι Θεσσαλονικείς τονίζουν πως αν ο Πιότρ Τροχόφσκι δεχθεί την πρότασή τους και αποδείξει ότι είναι ελεύθερος σαφώς και θα τον αποκτήσουν, κάτι που ισχύει και για τον Κριστιάν Μπαρόνι, ο οποίος φέρεται να σκέφτεται πλέον σοβαρά τη μειωμένη οικονομική πρόταση του Δικεφάλου.

Χθες, εξάλλου, η παρουσία παικτών του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ συνεχίστηκε, με τον Χέντβινγκες Μαντούρο και τον Εγιάλ Γκολάσα να δίνουν το «παρών» στο περίπτερο της ΠΑΕ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο και μοίρασαν πολλά αυτόγραφα, δίνοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους φίλους του Δικεφάλου. Ο Ισραηλινός τόνισε ότι ο Νάτχο του είπε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια, ενώ παράλληλα αν μπορούσε να διαλέξει σε ποιον αγώνα θα ήθελε να σκοράρει, επέλεξε (φυσικά) τον Ολυμπιακό. Ο Μαντούρο σε σχόλιό του για τον Αγγελο Αναστασιάδη τόνισε ότι «είναι πολύ καλός άνθρωπος. Κοιτάει κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, μας βλέπει σαν παιδιά του. Ενδιαφέρεται για εμάς και μας το δείχνει και μας το λέει καθημερινά». Για το αν χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ ή αν μπορεί η ομάδα να τα καταφέρει, πρόσθεσε: «Φυσικά και μπορούμε. Οταν είμαστε αυτοί που πρέπει κερδίζουμε κάθε αντίπαλο και το έχουμε δείξει. Αν δεν είμαστε μπορούμε να χάσουμε. Εχουμε τις δυνατότητες και θα πρέπει να τις δείξουμε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε».

Στο μεταξύ, οι πολιτικές βλέψεις του Ιβάν Σαββίδη μπορεί να διαψεύδονται απ' τον ίδιο και το περιβάλλον του, όμως, όπως έγινε γνωστό, εταιρεία που συνεργάζεται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ένα ερωτηματολόγιο που έγινε σε κατόχους διαρκείας ρωτάει τις εκλογικές τους προτιμήσεις και αν θεωρούν πως η εμπλοκή παραγόντων του ΠΑΟΚ με την πολιτική θα βοηθούσε την ομάδα! Κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά απ' τους φιλάθλους, όπως εκτενώς αναφερόταν χθες σε διάφορα οπαδικά μπλογκ και φόρουμ του ΠΑΟΚ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες (ΠΑΕ)
Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ