Έντυπη Έκδοση

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΚΘΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Εύσημα από Μάγκατ

Ξαφνικός έρωτας του Φέλιξ Μάγκατ για τη μετεγγραφή, που από την πρώτη στιγμή δεν είδε με καλό μάτι. Ο προπονητής της Φούλαμ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Κώστα Μήτρογλου, τονίζοντας πως ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό θα του κάνει καλό.

Ανανεωμένο πίσω στη Φούλαμ περιμένει ο Μάγκατ τον Κώστα Μήτρογλου Ανανεωμένο πίσω στη Φούλαμ περιμένει ο Μάγκατ τον Κώστα Μήτρογλου «Είμαι χαρούμενος με το δανεισμό του Μήτρογλου στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης ήθελε να φύγει. Νομίζω πως η εξέλιξη αυτή είναι ό,τι καλύτερο τόσο για την ομάδα μας όσο και για τον Μήτρογλου, αλλά και για τον Ολυμπιακό. Θα κάνει καλό σε όλους και εκείνος θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει από την αρχή», δήλωσε ο Γερμανός στα αγγλικά μέσα ενημέρωσης... ανακαλύπτοντας κατόπιν ότι «είναι ένας ποδοσφαιριστής για να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, ήταν πολύ καλός στο περσινό Champions League πριν έρθει στη Φούλαμ και έχει την ευκαιρία να τα καταφέρει ξανά, αγωνιζόμενος πάλι στη διοργάνωση με τον Ολυμπιακό. Και του χρόνου θα επιστρέψει, ελπίζοντας πως θα έχουμε προβιβαστεί, αγωνιζόμενοι και εμείς, αλλά και εκείνος, στην Premier League».

Πρόβλημα Μποτία

Ο Αλμπέρτο Μποτία ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό οπίσθιο μηριαίο και στην ουσία έθεσε εαυτόν εκτός του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ. Παράλληλα δημιούργησε πονοκέφαλο στον Μίτσελ, που πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του ανάμεσα στον ανέτοιμο Σιόβα, ή υποχρεωτικά τον Αυλωνίτη, που δεν έχει ξαναπαίξει σ' αυτή τη θέση. Στην προπόνηση στου Ρέντη οι Σιόβας και Αφελάι έβγαλαν όλο το πρόγραμμα δίχως προβλήματα. Από την άλλη, ο Γιάννης Μανιάτης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, όπως και οι Μπουχαλάκης-Ντοσεβί για λόγους αποφόρτισης, ενώ απών ήταν ο Ντελβίν Εντινγκά λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική του Κονγκό.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ολυμπιακός
Προπονητές/Μάνατζερ
Ποδόσφαιρο