Ηλεκτρονική Έκδοση

Προσωρινός πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ ο Πέτρος Μάης

Καθήκοντα προέδρου της ΝΕΡΙΤ, μετά την παραίτηση του Πρόεδρου Δ.Σ. & Διευθύνοντος Συμβούλου Αντώνγ Μακρυδημήτρη και του Αναπληρωτή Προέδρου Δ.Σ. και Διευθύνοντος Συμβούλου Ροδόλφου Μορώνη, αναλαμβάνει προσωρινά ο Πέτρος Μάης.

Όπως ανακοίνωσε το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ αφενός έγινε δεκτή η παραίτηση των παραπάνω και αφετέρου αποφασίστηκε η τοποθέτηση του κ. Μάη μέχρι την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

Παράλληλα ανακοινώθηκε η παράταση υποβολής αιτήσεων για τη θέση του προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ μέχρι την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00.

Όσο για τον προσωρινό, νέο, πρόεδρο της ΝΕΡΙΤ, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών ως ανώτερο στέλεχος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Οπως έγραψε πρώτο και αποκλειστικά χθες το απόγευμα το enet.gr, ο Αντώνης Μακρυδημήτρης και ο Ροδόλφος Μορώνης υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, και η γενική σκέψη πίσω από την παραίτηση Μορώνη ήταν πως δεν μπορεί να στηθεί και να λειτουργήσει ανεξάρτητος και ποιοτικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Δημοσίου με τις συγκεκριμένες νοοτροπίες που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό.

Newsroom Enet

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Νεα Ελληνική Ραδιοφωνία Ιντερνετ και Τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ)