Ηλεκτρονική Έκδοση

Σάββατο 13/09/2014

“Μη σκέφτεσαι Γερμανικά” - συναυλία στα Αισχύλεια

Παλαιό Ελαιουργείο - Παραλία Ελευσίνας Ώρα έναρξης: 20:30

Συναυλία Ηλία Λιούγκου. Συνοδεύει στο πιάνο και τραγουδάει η Δέσποινα Στεφανίδου.

 

Η συναυλία, αν και εντάσσεται στις εκδηλώσεις που καλύπτονται από την κάρτα διαρκείας, δεν θα ισχύει ή αρίθμηση των θέσεων, καθώς δεν θα διεξαχθεί στην ανοιχτή εξέδρα του Θεάτρου, αλλά σε άλλο χώρο μέσα στο Παλαιό Ελαιουργείο.

Ο Ηλίας Λιούγκος, φίλος συνεργάτης και μαθητής του Μάνου Χατζιδάκι (κάτι δηλαδή σαν απόφοιτος της Χατζιδακικής σχολής), φέτος στο Φεστιβάλ Αισχυλείων το Σάββατο στις 13-9 παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με:

Α) Τραγούδια Μάνου Χατζιδάκι, υπηρετώντας το ύφος και το ήθος του μεγάλου Έλληνα συνθέτη και μεταφέροντας την ατμόσφαιρα όπως ακριβώς τη διδάχτηκε επί είκοσι χρόνια από τον ίδιο.

Β) Τραγούδια Ηλία Λιούγκου από προηγούμενους κύκλους και απ’ τον καινούριο με τίτλο «Τα τραγούδια της Αρσινόης» Γ) Απρόβλεπτα τραγούδια. Κάποια τραγούδια που θα είναι εκτός προγράμματος και θα προκύπτουν εκείνη τη στιγμή.

Ενδεικτικά παραθέτουμε κάποιους τίτλους τραγουδιών: Ήρθε βοριάς ήρθε νοτιάς, η πίκρα σήμερα, Μη σκέφτεσαι Γερμανικά, Μια Παναγιά, Κεμάλ, Ζανέτα, Περιμπανού, Θα τραγουδήσω απόψε για μένα, Δεροπολίτισα, Για την αγάπη λίγοι, Για πού το ‘βαλες καρδιά μου, Χάρτινο το φεγγαράκι, κλπ.

 Εισιτήρια: 12€ - Φοιτητικό 5€

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Πολιτιστικές εκδηλώσεις