Ηλεκτρονική Έκδοση

Έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά

Δύο νεκροί σε πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο

Τραγωδία με έναν πυροσβέστη και μια γυναίκα νεκρούς σε πυρκαγιά σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στο Παλαιό Φάληρο. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία, λίγο μετά τις 9 σε κατάστημα με υδραυλικά και είδη θέρμανσης στο ισόγειο τετραώροφου κτιρίου στην οδό Ιπποκράτους 4.

Φωτογραφεία αρχείου Φωτογραφεία αρχείου Όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και σημειώθηκαν εκρήξεις από ασετυλίνη που υπήρχε στο κατάστημα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν δύο γυναίκες στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο του κτιρίου.

Μία ηλικιωμένη γυναίκα στον πρώτο όροφο απεγκλωβίστηκε έγκαιρα, αλλά ένας πυροσβέστης που ανέβηκε στον δεύτερο όροφο για να σώσει τη δεύτερη γυναίκα εγκλωβίστηκε μαζί της γιατί λόγω του μεγάλου θερμικού φορτίου που αναπτύχθηκε στο κτίριο λόγω των εκρήξεων και της πυρκαγιάς, δεν μπορούσαν να κατέβουν από το κλιμακοστάσιο αλλά ούτε και να τους πλησιάσουν οι άλλοι από έξω.

Δύο ώρες αργότερα που οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, βρήκαν τον συνάδελφό τους και τη γυναίκα χωρίς αισθήσεις και στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκαν διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

 

Πηγή: AMΠΕ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Πυρκαγιές