Ηλεκτρονική Έκδοση

ΚΚΕ: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν οδηγεί σε ανάκτηση των τεράστιων απωλειών του λαού

Το ΚΚΕ σχολιάζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ διακηρύσσει πλέον και επίσημα ότι δεν θα επαναφέρει τον 13ο και 14ο μισθό, τη 13η και 14η σύνταξη για όλους, δεν θα ανακόψει το συνεχές ψαλίδισμα του μέσου μισθού σε κάθε κλάδο, δεν θα καταργήσει δεκάδες άλλους αντιλαϊκούς νόμους που ψηφίστηκαν πριν και μετά το μνημόνιο».

«Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί εναλλακτική λύση στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αφού δεν οδηγεί στην ανάκτηση των τεράστιων απωλειών του λαού» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.
 
Το ΚΚΕ τονίζει ότι «οι εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι, καθώς και οι εργαζόμενοι με μερική απασχόληση, προσωρινή και εκ περιτροπής εργασία θα συνεχίσουν να ζουν σε συνθήκες φτώχειας και ανασφάλειας. Τα όποια ψίχουλα εξαγγέλλονται προς την πιο ακραία φτώχεια θα εξανεμιστούν την ίδια στιγμή απ' τη συνολική αντιλαϊκή πολιτική στη φορολογία, στο ασφαλιστικό, στην εμπορευματοποίηση της υγείας και της παιδείας».
 
«Πάνω από όλα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κι αυτή δεσμευμένη στο δρόμο των μνημονίων διαρκείας της Ε.Ε. και της καπιταλιστικής ανάπτυξης, όπου κριτήριο είναι τα κέρδη του κεφαλαίου και όχι οι λαϊκές ανάγκες» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ. 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΚΚΕ