Ηλεκτρονική Έκδοση

Ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Το ποδόσφαιρο είναι ζωή και όχι θάνατος»

Ο τραυματισμός οπαδού του Εθνικού που χαροπαλεύει, έφερε την άμεση αντίδραση της Ελληνικής Ομοσπονδίας

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ δηλώνει συγκλονισμένη για τα επεισόδια που έγιναν στο Ηρόδοτος- Εθνικός, ενώ τόνισε πως το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής και όχι θάνατος.

Την επανεμφάνισή τους στα γήπεδα έκαναν γι ακόμη μία φορά τα κρούσματα βίας! Με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως ο άτυχος οπαδός του Εθνικού  είναι κλινικά νεκρός, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δηλώνει την θλίψη και τον αποτροπιασμό της για το περιστατικό.
 Παράλληλα προανήγγειλε την παρέμβαση της αθλητικής δικαιοσύνης, ενώ δήλωσε την συμπαράστασή της στους συγγενείς του οπαδού.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση 
«Αλίμονο! Η τυφλή βία έκανε δυστυχώς μετά από πολύ καιρό την εμφάνιση της σε ποδοσφαιρικό γήπεδο με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός ανθρώπου 46 ετών, που χαροπαλεύει στο νοσοκομείου του Ηρακλείου. 
 
Ο άτυχος οπαδός του Εθνικού που πήγε στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του με τον Ηρόδοτο, βρίσκεται στην ΜΕΘ μετά από βάναυση επίθεση και χτυπήματα που δέχθηκε από αλήτες οι οποίοι του επιτέθηκαν λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα. 
 
Η ΕΠΟ εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό της για τον τραυματισμό ενός νέου ανθρώπου σ’ ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο με αυτόν τον τρόπο και φυσικά ο πρόεδρος Γιώργος Σαρρής και το διοικητικό συμβούλιο συμπαρίστανται στους οικείους του και στην οικογένεια του Εθνικού. 
 
Πρέπει όλοι να είναι απολύτως βέβαιοι ότι ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης θα πέσει βαρύς και αμείλικτος. Ο τραυματισμός του άτυχου ανθρώπου που απλά πήγε στο γήπεδο για να ζήσει τη χαρά του ποδοσφαίρου και δεν ξέρουμε αν θα επιστρέψει ποτέ σπίτι του, είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει χωρίς σκληρή και βαρύτατη τιμωρία. Το ποδόσφαιρο είναι ζωή κι όχι θάνατος. Και η ΕΠΟ θα το προστατεύσει με κάθε τρόπο». 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ανακοίνωση
ΕΠΟ