Έντυπη Έκδοση

Πάρκαραν στα πεζοδρόμια, δεν έκοβαν αποδείξεις

Από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν δύο Ελληνες, ηλικίας 57 και 39 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας συνέλαβαν τον προσωρινά υπεύθυνο του κέντρου «Ρομέο» και τον υπεύθυνο του χώρου στάθμευσης της επιχείρησης, στην παραλιακή, όταν διαπίστωσαν από τον έλεγχο ότι δεν είχαν εκδοθεί 133 αποδείξεις λιανικής, συνολικής αξίας 1.330 ευρώ και πως ο χώρος στάθμευσης λειτουργούσε χωρίς άδεια.

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, οι υπάλληλοι διευκόλυναν τη στάθμευση οχημάτων των πελατών σε δημόσιο χώρο καθώς και στα πεζοδρόμια των οδών που βρίσκονται πέριξ του νυκτερινού κέντρου, απαιτώντας το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ σε 56 περιπτώσεις, χωρίς την έκδοση των προβλεπόμενων αποδείξεων, συνολικής αξίας 560 ευρώ.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε πως 36 εργαζόμενοι απασχολούνταν πέραν του δηλωμένου ωραρίου, ενώ δύο από αυτούς είχαν εγγραφεί και σε διαφορετική -από τη δηλωθείσα- ημέρα στους πίνακες προσωπικού, που επεδείχθησαν στη διάρκεια των ελέγχων.

Για τις ίδιες παραβάσεις κατηγορείται και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στην οποία ανήκει η επιχείρηση, ο οποίος απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου και αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Α.Κ.Μ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Οικονομική Αστυνομία
Επιθεωρήσεις/Ελεγχοι
Φοροδιαφυγή
Αστυνομικό ρεπορτάζ