Ηλεκτρονική Έκδοση

Ανακοίνωση της Ακριτικής ΠΑΕ

Παρελθόν ο Τσιώλης, αιχμές από Ξάνθη

Τον αντικατατσάτη του Καρδιτσιώτη προπονητή ψάχνει πλέον η Skoda Ξάνθη, η οποία με ανακοίνωσή της απάντησε στις δηλώσεις του πρώην τεχνικού

Χωρίς προπονητή είναι από την Δευτέρα (15/9) η Ξάνθη, καθώς ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Σάκη Τσιώλη. Ωστόσο τα όσα υποστήριξε ο πρώην τεχνικός έφεραν την αντίδραση της Ξάνθης και με ανακοίνωσή της προκαλεί τον Σάκη Τσιώλη να δημοσιοποιήσει τις διαφορές φιλοσοφίας.

Μετά την ισοπαλία της Κυριακής (14/9) απέναντι στην Ξάνθη και τα Γιάννινα, η Ακριτική ομάδα ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Καρδιτσιώτη προπονητή. Υπενθυμίζεται πως είχε προηγηθεί η ¨λευκή” ισοπαλία με την Κέρκυρα και η ήττα από την Βέροια (3-2).
Ετσι ο Σάκης Τσιώλης δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Ξάνθης το Σάββατο (20/9) απέναντι στον Λεβαδειακό.
 
«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χρήστο Πανόπουλο και του εύχομαι υγεία σε αυτόν και την οικογένειά του, τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα για τη συνεργασία κι εύχομαι καλή συνέχεια στην πορεία της Ξάνθης.Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τους παίκτες για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτόν τον καιρό.
 
Κυρίως θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την εκτίμηση και την αγάπη που μου έδειξε και εύχομαι να δει την ομάδα όπως την ονειρεύεται.
Η λύση του συμβολαίου μου ήταν κοινή συναινέσει, καθώς είχαμε διαφορετική φιλοσοφία και σχεδιασμό για την ομάδα», είπε ο Τσιώλης.
 
Λίγη ώρα αργότερα η Ξάνθη αντέδρασε και πέρασε στην... επίθεση! Με ανακοίνωσή της προκαλεί τον πρώην προπονητή της ομάδας να δώσει στην δημοσιότητα τις διαφορές φιλοσοφίας που υποστηρίζει: 
 
«Ο κ. Τσιώλης είπε σε δηλώσεις του ότι είχε διαφορά φιλοσοφίας με την Διοίκηση της SKODA ΞΑΝΘΗ. Ο κ. Τσιώλης έχει όλο το ελεύθερο από την SKODA ΞΑΝΘΗ να δημοσιοποιήσει τις διαφορές της φιλοσοφίας στα ΜΜΕ.
Τέλος».
 
 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Τσιώλης
Skoda Ξάνθη
Ποδόσφαιρο