Ηλεκτρονική Έκδοση

Στο εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα

Εξηγήσεις για τις κατηγορίες εκληματικής οργάνωσης

Γραπτές εξηγήσεις έδωσαν το πρωί της Δευτέρας (15/9) έντεκα άνθρωποι του ποδοσφαίρου

Εξηγήσεις με υπομνήματα για τις κατηγορίες τις εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο έδωσαν την Δευτέρα (15/9) ενώπιον του εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα, οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιώργος Σαρρής, Γιάννης Κομπότης και άλλοι οκτώ παράγοντες του αθλητισμού.

Οι έντεκα άνθρωποι του ποδοσφαίρου κατέθεσαν υπομνήματα μέσω των νομικών εκπροσώπων τους  το πρωί της Δευτέρας (15/9) σχετικά με την έρευνα που πραγματοποιείται για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου από τον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα.
 
Ανάμεσά του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης, στελέχη της ΕΠΟ (Κουρίδης, Σταθόπουλος, Παπακωνσταντίνου) όπως και διαιτητές (Μπριάκος, Δούρος, Κάμπαξης, Αμπάρκιολης και Ιωαννίδης).
 Όλοι οι εμπλεκόμενοι αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ όταν ολοκληρωθεί η έρευνα και οι καταθέσεις ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις και εναντίον ποιων.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών  ενέκρινε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όσων εμπλέκονται στην υπόθεση.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Εισαγγελικές έρευνες
Αθλητισμός
Ποδόσφαιρο