Ηλεκτρονική Έκδοση

«Κάηκε» το Βελιγράδι!

Το Βελιγράδι φόρεσε τα καλά του και υποδέχθηκε τους δευτεραθλητές κόσμου, με το Δημαρχείο να είναι ο τόπος του ραντεβού.

Με τιμές… ηρώων υποδέχθηκαν οι Σέρβοι τους παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά την επιστροφή της ομάδας των «πλάβι» με το ασημένιο μετάλλιο από το Παγκόσμιο Κύπελλο, κατακλύζοντας κατά χιλιάδες το δημαρχείου του Βελιγραδίου!

Σημαίες υψώθηκαν, βεγγαλικά φώτισαν  τον ουρανό και τα συνθήματα ανέβαζαν στα ύψη τους πρωταγωνιστές της ιστορίας. Όταν βγήκαν στο μπαλκόνι του Δημαρχείου οι δευτεραθλητές κόσμου, ο κόσμος (περισσότεροι από 20.000)  έκανε την νύχτα μέρα και ξέσπασε σε πανηγυρισμούς. Ο Τζόρτζεβιτς ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, αλλά και για τη δύναμη που έδωσε στους παίκτες του «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, γιατί αυτό το άθλημα είναι στην καρδιά της Σερβίας. Σε αυτό το μπαλκόνι ήμουν εγώ με τους καλούς μου συμπαίκτες 1995 και τώρα είμαι πάλι εδώ με αυτά τρομερά παιδιά. Ήρθαμε για να σας ευχαριστήσουμε για τη δύναμη που μας δώσατε σε αυτό που ξεκινήσαμε πριν από περίπου δύο μήνες και στο τέλος ανταμειφθήκαμε με το ασημένιο μετάλλιο», ανέφερε ο  Σέρβος τεχνικός.
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μπάσκετ
Σερβία