Έντυπη Έκδοση

ΟΥΔΕΙΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΠΟΛΙΣΤΡΙΕΣ

Ηρθαν απαρατήρητες

Φαίνεται πως η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική Ομάδα Πόλο Νέων Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ιταλίας δεν έφτασε στα αυτιά των εκπροσώπων της Πολιτείας, αφού κατά την άφιξη των κοριτσιών χθες το μεσημέρι στο «Ελ. Βενιζέλος» ουδείς βρισκόταν εκεί ώστε να τις συγχαρεί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο, ωστόσο δεν ήταν αρκετό ώστε να επισκιάσει τη χαρά των διεθνών για το κατόρθωμά τους.

Καμάρι και χαμόγελα. Οι νεάνιδες είναι κορυφαίες, παρά τα προβλήματα Καμάρι και χαμόγελα. Οι νεάνιδες είναι κορυφαίες, παρά τα προβλήματα Η επιτυχία αυτή ήταν η δεύτερη μέσα σε λίγες μέρες, καθώς είχε προηγηθεί η 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μαδρίτης (όπου υπήρχαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία), με τις διεθνείς μας να στέλνουν το μήνυμα πως τα καλύτερα έρχονται, κάτι που επιβεβαιώνει και στις δηλώσεις της μια από τις πρωταγωνίστριες στην κατάκτηση της πρώτης θέσης αλλά και MVP της διοργάνωσης Ελευθερία Πλευρίτου. «Δώσαμε και την ψυχή μας και θα παλεύουμε πάντα μέχρι τέλους για την κορυφή, ώστε να διεκδικούμε και να παίρνουμε περισσότερα μετάλλια», τόνισε η νεαρή περιφερειακός.

Από την πλευρά του, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης συνεχάρη τις αθλήτριές του και έθεσε ως επόμενο στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας το 2016: «Τα κορίτσια πήγαν σε δύο διοργανώσεις αήττητες και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Πλέον, βάζουμε τις βάσεις για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες». Παράλληλα, όμως, έθεσε επί τάπητος και το πρόβλημα των προπονητικών εγκαταστάσεων: «Τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτριών στις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε. Τα κολυμβητήρια είναι ακατάλληλα, οι θερμοκρασίες του νερού το χειμώνα είναι απαγορευτικές και αντιμετωπίζουμε και πρόβλημα καθαρότητας του νερού. Το βασικό πρόβλημα είναι αυτό της στέγης. Κάθε χρόνο χειροτερεύουν τα πράγματα, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Πόλο