Ηλεκτρονική Έκδοση

Ηρώδειο: Συναυλία-αφιέρωμα στον Μ.Τόκα

Μεγάλο διαφαίνεται το ενδιαφέρον του κοινού για τη συναυλία - αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα, που θα γίνει στο Ηρώδειο την Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου. Η προπώληση των εισιτήριων άρχισε από τα καταστήματα Public και το viva.gr, με ιδιαίτερη επιτυχία. Ο αριθμός των εισιτηρίων που διατέθηκαν τις πρώτες τέσσερις ημέρες προπώλησης, ξεπερνά τα 1.000. Οι τιμές τους ξεκινούν από 15 ευρώ και φθάνουν έως 70 ευρώ.

Η συναυλία με τη μουσική του Μάριου Τόκα, θεωρείται ως ένα κορυφαίο γεγονός της φετινής πολιτιστικής σεζόν.

Τη μοναδικότητα της εκδήλωσης διασφαλίζουν σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Δώρος Δημοσθένους και η Δήμητρα Σταθοπούλου που θα ερμηνεύσουν τις επιτυχίες του Μάριου Τόκα, όπως το «Σ? αναζητώ στη Σαλονίκη», η «Εθνική μας Μοναξιά», «Λαδάδικα», «Θάλασσες» και πολλά άλλα, σε ενορχήστρωση του Γιάννη Παπαζαχαριάκη.

Μαζί τους, στην αφήγηση, ο Στέλιος Μάϊνας και οπτικοακουστικές παρουσιάσεις με ντοκουμέντα από το έργο του συνθέτη που άφησε το αποτύπωμά του στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι.

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Συναυλίες/Παρτι