Έντυπη Έκδοση

Διαφήμιση - καταχώριση σε... αντίπαλη εφημερίδα!

Υπάρχουν χώρες όπου η υπόθεση «ποδοσφαιρικό στοίχημα» έχει κυριεύσει τους πάντες. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που αντιστέκονται σθεναρά και μάλιστα διαχωρίζουν τη θέση τους από την ίδια την επιχείρηση στην οποία εργάζονται! Κι όμως έγινε κι αυτό στην Ιταλία. Πρόκειται για ένα θέμα που για ευνόητους λόγους δεν θα πάρει διαστάσεις, όμως είναι ιδιαίτερο.

«Μόνο»... 66 πλαστές ενημερότητες! «Μόνο»... 66 πλαστές ενημερότητες!  Οι συντάκτες λοιπόν της διάσημης αθλητικής εφημερίδας Gazzetta dello Sport πλήρωσαν ολοσέλιδη καταχώριση στην «αντίπαλη» εφημερίδα La Repubblica, την οποία εκδίδει όμιλος τον οποίο ανταγωνίζεται η εταιρεία που εκδίδει τη Gazzetta, για να διαχωρίσουν τη θέση τους για μία επαγγελματική κίνηση της εφημερίδας. Η εταιρεία που εκδίδει τη Gazzetta προχώρησε στην ίδρυση στοιχηματικού site ονόματι GazzaBeta «χρησιμοποιώντας» ουσιαστικά το όνομα της εφημερίδας. Μέχρι εδώ τίποτα το ιδιαιτέρως μεμπτό. Ομως ύστερα από έρευνα των δημοσιογράφων της Gazzetta για την ίδια τους την εφημερίδα, ανακάλυψαν ότι η νέα αυτή στοιχηματική εταιρεία έχει ως συνιδιοκτήτες τους ιδιοκτήτες των ομάδων Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, Φιορεντίνα, Ντιέγκο Ντελα Βάλε και Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο. Και επειδή στην ίδια τους την εφημερίδα στην οποία εργάζονται δεν μπορούν να... καταγγείλουν αυτό το γεγονός, το έπραξαν με διαφήμιση-καταχώριση σε ανταγωνιστική εφημερίδα ώστε να διαχωρίσουν τη θέση τους μ' αυτή την κίνηση των εκδοτών/αφεντικών της Gazzetta Τζιοβάνι Ελκάν και Πιέτρο Τζόβανε.

«Θέλουμε να προειδοποιήσουμε την εταιρεία RCS Media Group η οποία εκδίδει την Gazzetta dello Sport που με την κίνησή της αυτή εισέρχεται σε ένα ναρκοπέδιο, σε μία περιοχή που θα προκαλέσει αντιπαραθέσεις», προειδοποίησαν με την ανακοίνωση/καταχώριση οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας καλώντας την να εγκαταλείψει το σχέδιο αφού η εμπλοκή της Gazzetta με στοιχηματική εταιρεία θα αλλοιώσει το χαρακτήρα, τη φήμη και το πρεστίζ της εφημερίδας που θα συνδεθεί με το στοιχηματισμό αγώνων.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Στη στήλη
Αθλητικά παρασκήνια