Έντυπη Έκδοση

Είχε αποφασίσει πως είναι ξένο σώμα

Οι παράγοντες αλλάζουν σαν τα πουκάμισα τους προπονητές των ομάδων τους και ήδη τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας ο Εργοτέλης, η Νίκη Βόλου και η Ξάνθη έδιωξαν τους «καπετάνιους» τους. Τελευταίο «θύμα» ήταν ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος στην ουσία πλήρωσε την αλλαγή του Δημήτρη Γούτα, που στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αντικατέστησε τον Παντελή Καπετάνο.

 Με την ολοκλήρωση του αγώνα στα Γιάννινα ο 55άχρονος προπονητής ρωτήθηκε από παράγοντες της ομάδας του γιατί έριξε στον αγώνα και τρίτο στόπερ. Το σκεπτικό του ήταν, όπως τους είπε, να θωρακίσει την άμυνα της Ξάνθης για να κρατήσει το υπέρ της 1-0.

Ο Σάκης Τσιώλης θεώρησε ότι εμμέσως οι παράγοντες του έκαναν παρατήρηση για την αλλαγή, αφού ο ΠΑΣ στη συνέχεια πέτυχε άλλα δύο γκολ, ενώ έχασε και πέναλτι. Οταν λοιπόν έδωσε τις εξηγήσεις του, ο έμπειρος προπονητής φέρεται να τους είπε ειρωνικά πως αν θέλουν μπορούν να κάνουν αυτοί τις αλλαγές. Και το είπε προφανώς γιατί είχε αποφασίσει πως αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα. Και η συνέχεια είναι γνωστή... Σ.Λ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Στη στήλη
Αθλητικά παρασκήνια