Έντυπη Έκδοση

Από χτύπημα στο κεφάλι η εγκεφαλική αιμορραγία...

Η εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού, Κωνσταντίνος Κατσούλης, που τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό, δεν προήλθε από ανεύρυσμα ή από κάποια άλλα παθολογικά αίτια. Αυτό τουλάχιστον τόνισε σε δηλώσεις του (MEGA) ο Χρήστος Τσακαλάκης, επιμελητής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Στρατιωτικού Νοσοκομείου «401», στο οποίο νοσηλεύεται από προχθές ο 46χρονος φίλαθλος.

Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση  του Κωνσταντίνου Κατσούλη Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του Κωνσταντίνου Κατσούλη «Ο ασθενής ήρθε για διερεύνηση της αιτίας της εγκεφαλικής αιμορραγίας. Πραγματοποιήθηκε ψηφιακή αγγειογραφία, η οποία δεν κατέδειξε ύπαρξη παθολογίας στα εγκεφαλικά αγγεία, δηλαδή κάποιο ανεύρυσμα ή κάποια άλλη παθολογική αιτία από την οποία να προήλθε η εγκεφαλική αιμορραγία», δήλωσε ο κ. Τσακαλάκης. Από τα λεγόμενά του προκύπτει ότι ο τραυματισμός του οπαδού του Εθνικού έχει προκληθεί από χτύπημα στο κεφάλι.

Η διάγνωση που έγινε στο «401» Νοσοκομείο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την εκτίμηση των γιατρών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο, που υποστήριζαν ότι στο κεφάλι του φιλάθλου δεν υπήρχαν εμφανείς κακώσεις.

Για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Κατσούλη, η οποία παραμένει κρίσιμη, ο κ. Τσακαλάκης είπε: «Τα πρώτα 24ωρα είναι σίγουρα βαρύτερα από τα επόμενα, αλλά όχι ότι τα επόμενα είναι χωρίς προβλήματα».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αθλητική βία
Αυτοκτονίες/Θάνατοι/Δυστυχήματα
Αθλητικό ρεπορτάζ
Ποδόσφαιρο