Ηλεκτρονική Έκδοση

Παπαδημούλης: Ο πρωθυπουργός σταμάτησε στο καφενείο

Η παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ «έκανε και ένα καλό: έφερε εκτάκτως και ξαφνικά τον πρωθυπουργό στη Βουλή. Δυστυχώς, σταμάτησε στο καφενείο» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.

«Η δική μου η πρόταση», συνέχισε, «είναι να μπει μέσα και να γίνει διάλογος και ουσιαστική αντιπαράθεση. Με τους μονόλογους, την κινδυνολογία και τον εκφοβισμό των πολιτών δε γίνεται τίποτα».
 
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89, ο Δημήτρης Παπαδημούλης υποστήριξε ότι ο κ. Σαμαράς φαίνεται ότι μέσα στον πανικό του καταφεύγει στην κινδυνολογία. Πρόσθεσε ότι ο πανικός μεγάλωσε μετά την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ. 
 
Ο κ. Παπαδημούλης χαρακτήρισε εντυπωσιακό πώς η κυβέρνηση λογάριασε σε χρόνο dt το κόστος του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ «επί δύο χρόνια ετοίμαζε τον ΕΝΦΙΑ και τα έκανε μαντάρα στους υπολογισμούς». Συμπλήρωσε ότι «ακόμη κι αυτό θα μπορούσε να συζητηθεί στη Βουλή, αν ο κ.Σαμαράς δεν κρυβόταν». 
 
Ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου σχολίασε ότι το  υπουργείο Οικονομικών, αντί για την 12σέλιδη ανακοίνωσή του, θα έπρεπε να πει πόσα έχει μαζέψει από τη λίστα Λαγκάρντ, πόσα από τις offshore, πόσο δίκαιη είναι η φορολογία, ποια είναι τα αποτελέσματα από την καταπολέμηση της ανεργίας κ.ο.κ.
 
«Δε λέμε ότι θα αποδώσουμε καρπούς από την πρώτη μέρα, αλλά θα αποδώσουμε» τόνισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Σημείωσε πως αυτό που σήμερα λείπει είναι η πολιτική βούληση για την πάταξη της φοροδιαφυγής. 
 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΣΥΡΙΖΑ
Για το ίδιο θέμα
Σαμαράς: Όποιος μιλάει για εκλογές....