Ηλεκτρονική Έκδοση

Ryanair: Προσφορά Θεσσαλονίκη - Ευρώπη με 19,99 ευρώ

Το νέο της πρόγραμμα για τη θερινή περίοδο ανακοίνωσε η Ryanair και το γιορτάζει με 100.000 εισιτήρια των 19.99 ευρώ για πτήσεις από Θεσσαλονίκη σε όλη την Ευρώπη και αντίστροφα. Όπως ανακοίνωσε η υπεύθυνη πωλήσεων και μάρκετινγκ της Ryanair, Κιάρα Ραβάρα, η προσφορά της low cost αεροπορικής εταιρείας αφορά όσους κλείσουν εισιτήριο από σήμερα το απόγευμα έως και τα μεσάνυχτα της 22ας Σεπτεμβρίου, για πτήσεις που θα γίνουν τη χρονική περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2014.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι αυξάνονται τα δρομολόγια της Ryan Air από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και Χανιά, ενώ το πρόγραμμα των πτήσεων για Παρίσι (Μποβέ) θα ισχύσει και τη θερινή περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των πτήσεων Θεσσαλονίκη-Αθήνα, που ενισχύθηκε με ένα επιπλέον δρομολόγιο, με αποτέλεσμα να πραγματοποιούνται καθημερινά 6 πτήσεις, θα ισχύει και τη θερινή περίοδο, δηλαδή από την 1η Απριλίου έως τις 26 Οκτωβρίου του 2015.

Παράλληλα, η πτήση Θεσσαλονίκη-Παρίσι (Μποβέ), που ξεκινά στις 26 Οκτωβρίου, με τρία δρομολόγια εβδομαδιαίως (Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο), επεκτείνεται και για τη θερινή περίοδο του 2015.

Επίσης, από την 1η Απριλίου, στις πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Χανιά προστίθεται ακόμη μία, με αποτέλεσμα να πραγματοποιούνται επτά πτήσεις την εβδομάδα.

Συνολικά, το καλοκαίρι του 2015, η Ryan Air θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με 17 προορισμούς στην Ελλάδα και την Ευρώπη, πραγματοποιώντας 103 πτήσεις εβδομαδιαίως.

Σύμφωνα με την κ. Ραβάρα, η Θεσσαλονίκη είναι για την εταιρεία μια σημαντική αγορά, στην οποία θα συνεχίσει να επενδύει και μελλοντικά.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αεροπορικές Εταιρείες