Ηλεκτρονική Έκδοση

Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA

Βαρύ πρόστιμο στον ΠΑΟΚ

30.000 ευρώ θα πληρώσει ο «δικέφαλος του βορρά» για το παιχνίδι με την Ζίμπρου

Δεν γλίτωσε από τα δίχτυα της UEFA ο ΠΑΟΚ, αφού όπως έγινε γνωστό η Πειθαρχική Επιτροπή της ομοσπονδίας τιμώρησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης με πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τη Ζίμπρου στην Τούμπα.

Οπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ, τιμωρήθηκε για 2 πυρσούς, 3 κροτίδες, ένα μηχάνημα λέιζερ και για το ότι κάποιοι οπαδοί καθόντουσαν σε διαζώματα. 
 
Ετσι ο υπότροπος “δικέφαλος του βορρά” θα πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ, ενώ η ΠΑΕ έκανε έκκληση στους φιλάθλους να είναι πιο προσεκτικοί.
 
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: 
«Όπως ενημέρωσε η πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ με έγγραφό της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30.000 ευρώ για το ματς εναντίον της Ζίμπρου στην Τούμπα. 
 
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για 2 πυρσούς, 3 κροτίδες, ένα μηχάνημα λέιζερ και για τον κόσμο που καθόταν σε ορισμένα διαζώματα (είναι σαφής η εντολή για λόγους ασφαλείας να υπάρχουν ευδιάκριτα διαζώματα εισόδου-εξόδου). 
 
Είναι εύκολα αντιληπτό πως όσο ο ΠΑΟΚ είναι υπότροπος ανάλογα αυξάνονται και οι τιμωρίες για τις αξιόποινες πράξεις. 
 
Παρακαλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να δείξει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή σε πράξεις που μπορούν να επιφέρουν μια ακόμη μεγάλη τιμωρία για το σύλλογο». 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΟΚ
Πρόστιμα/κλήσεις/ποινές
UEFA
Ποδόσφαιρο