Ηλεκτρονική Έκδοση

Στο αεροδρόμιο στο Καράτσι

Έδιωξαν πολιτικό από το αεροπλάνο επειδή άργησε

Πακιστανοί επιβάτες, έχοντας αγανακτήσει από τις συνεχείς καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων, εμπόδισαν τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Ρεχμάν Μαλίκ να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος, καθώς ο γνωστός πολιτικός έφθασε στο αεροδρόμιο με δύο ώρες καθυστέρηση, στο αεροδρόμιο στο Καράτσι.

Βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο δείχνει ομάδα επιβατών να φωνάζει "ντροπή σου!" στον Ρεχμάν Μαλίκ, να τον εμποδίζει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και να τον κυνηγά μέχρι τον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου.
 
Το αεροσκάφος των κρατικών αερογραμμών Pakistan International Airlines (ΡΙΑ) αναχώρησε τελικά από το Καράτσι για το Ισλαμαμπάντ χωρίς τον Ρ. Μαλίκ μεταξύ των επιβατών.
 
Σε ανάλογο επεισόδιο ενεπλάκη και δεύτερος πολιτικός, ο Ραμές Κουμάρ Ουακουάνι, ο οποίος εμποδίστηκε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, καθώς είχε φθάσει αρκετά αργοπορημένος για την πτήση του.
 
Ο Ρεχμάν Μαλίκ πάντως δικαιολογήθηκε για την καθυστέρησή του λέγοντας ότι δεν ευθυνόταν ο ίδιος. «Ποιος φταίει για την αργοπορία αυτή; η ΡΙΑ ή εγώ; Προφανώς η ΡΙΑ», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter.
 
Η ΡΙΑ είναι γνωστή για τις καθυστερήσεις στις πτήσεις της, τις οποίες προσπαθεί να προσαρμόζει στα προγράμματα σημαντικών πολιτικών, μερικές φορές ταλαιπωρώντας τους απλούς επιβάτες που περιμένουν ώρες για την αναχώρησή τους. Η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρία πλήττεται από οικονομική κρίση λόγω των ζημιών που υφίσταται και συχνά δέχεται επικρίσεις για ανεπάρκεια.
 
Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Διεθνή
Με λέξεις-κλειδιά
Πακιστάν