Ηλεκτρονική Έκδοση

Αναβολή στην έναρξη της Football League

Τα οικονομικά προβλήματα των περισσότερων ΠΑΕ οδήγησαν στην αναβολή της πρεμιέρας της Football League που ήταν προγραμματισμένη για το διήμερο, 27-28 Σεπτεμβρίου.

Τελευταία ενημέρωση:

Στο σημερινό Δ.Σ της Λίγκας έβγαλε... είδηση-βόμβα καθώς φαίνεται πως πάρθηκε η απόφαση να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να αναβληθεί η πρεμιέρα σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο, λόγω των αρκετών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ομάδες.

Σύμφωνα με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα, υπάρχουν ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ρευστότητας , ενώ σε συνδυασμό με την μείωση  της χορηγίας του ΟΠΑΠ, είναι δύσκολο να μπορέσουν να «βγάλουν» την αγωνιστική σεζόν. Λίγο αργότερα η  Football League με ανακοίνωση της είπε πβς αναβλήθηκε οριστικά η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. Η αναβολή είναι επ’ αόριστον και αναμένεται στο νέο Δ.Σ που είναι για την 1/10 να οριστεί νέα ημερομηνία κι ενώ στο μεσοδιάστημα θα υπάρξουν μπαράζ επαφών προκειμένου να βρεθεί μια λύση στα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ, με βασικό απ’ όλα τη χορηγία του ΟΠΑΠ. 
 
Σ’ αυτό το πλαίσιο η Λίγκα θα επιδιώξει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία της χώρας (Σαμαρά, Τσίπρα, Ανδριανό), με τα αρμόδια κλιμάκια της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας, καθώς και κατ’ ιδίαν με τους Μαρινάκη, Αλαφούζο και Μελισσανίδη! 
 
Η ανακοίνωση: 
 
Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE αποφάσισε όπως μετατεθεί η έναρξη του Πρωταθλήματος επ’ αόριστο, λόγω ύπαρξης σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων. 
 
Το Δ.Σ. εξέλεξε ομόφωνα επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Σ. Καλογιάννη, Π. Μονεμβασιώτη, Α. Κούγια, Χ. Μέγκλα και Γ. Στούπα . Τον κ. Καλογιάννη σε περίπτωση κωλύματος αναπληρώνει ο. κ. Κ. Παπαδόπουλος. Τον συντονισμό της παραπάνω επιτροπής θα ασκεί ο Νομικός Σύμβουλος κ. Α. Βουγίδης. 
 
Η Επιτροπή θα ζητήσει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά , τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Α. Τσίπρα και τους αρχηγούς των κομμάτων που συμμετέχουν στον Ελληνικό Κοινοβούλιο ζητώντας τους να παρέμβουν για την επίλυση των ως άνω θεμάτων. 
 
Επίσης για τον ίδιο λόγο η επιτροπή θα ζητήσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ι. Ανδριανό, την ΟΠΑΠ ΑΕ, την ΕΠΟ, τη SUPER LEAGUE ΚΑΙ τους κ.κ. Ευαγγ. Μαρινάκη, Ι. Αλαφούζο, Ι. Σαββίδη και Δ. Μελισσανίδη. 
 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Football League