Ηλεκτρονική Έκδοση

Προφυλακίστηκαν οι «2» για τα επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η απολογία των τριών συλληφθέντων για τα επεισόδια στο Ηρόδοτος-Εθνικός την Κυριακή, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 46 χρονου φίλαθλου των Πειραιωτών.

Την προφυλάκιση 2 εκ των 3 που συμμετείχαν στα επεισόδια στο γήπεδο στον αγώνα του Ηροδότου με τον Εθνικό αποφάσισε ο ανακριτής. Κατά την διαδικασία εμφανίστηκε και ο τέταρτος άνδρας που αναζητούσε η αστυνομία για την συμμετοχή του στα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, κρίθηκαν ένοχοι ο  27χρονος  που φέρεται ότι επιχείρησε να κατεβάσει το πανό του Εθνικού από τις κερκίδες, αλλά και ο 24χρονος που φέρεται να έχει χτυπήσει τον 46χρονο φίλαθλο του Ηροδότου.  Όσο αφορά τον   22χρονο, αυτός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και με χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ. Παράλληλα, του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα όταν παίζει ο Ηρόδοτος. 
 
Στις απολογίες τους  και οι τρεις  αρνήθηκαν τις σε βάρος τους κατηγορίες, ενώ οι δικηγόροι του 22 χρονου-27χρονου υποστήριξαν ότι δεν προκύπτει συμμετοχή των πελατών τους στα επεισόδια , ενώ εξέφρασαν την λύπη τους για τον τραυματισμό του 46χρονου φίλαθλου του Εθνικού.
 
Τέλος ο ο 32χρονος, ο οποίος εμφανίστηκε στο δικαστήριο μαζί με το δικηγόρο του, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 13.00 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής (18/9)
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Γ΄Εθνική
Δικαιοσύνη
Ποδόσφαιρο
Ατυχήματα/Τραυματισμοί
Αθλητική βία