Έντυπη Έκδοση

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Κεντρώο το Ποτάμι

Στο «μεγάλο μεσαίο χώρο» τοποθέτησε στον πολιτικό χάρτη το Ποτάμι ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης ασκώντας κριτική τόσο προς τη συγκυβέρνηση όσο και προς τον ΣΥΡΙΖΑ, και ταυτόχρονα επανέλαβε ότι είναι έτοιμος για μετεκλογικές συνεργασίες και με τους δύο!

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, χαρακτήρισε «μάγο με τα δώρα» τον Αλέξη Τσίπρα απ' αφορμή την παρουσία του στη ΔΕΘ και έκανε λόγο για «αριστερίστικες εξαλλοσύνες που ακούγονται στον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ παράλληλα κατηγόρησε την κυβέρνηση για «παλαιοκομματισμό» και «λαϊκισμό».

Από εκεί και πέρα ο Σταύρος Θεοδωράκης υποστήριξε ότι αυτή η Βουλή πρέπει να ψηφίσει την αναθεώρηση του Συντάγματος και να αλλάξει τον εκλογικό νόμο στην κατεύθυνση του γερμανικού εκλογικού συστήματος.

Τέλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης έθεσε ως προτεραιότητες του κόμματός του την αντιμετώπιση της μαύρης εργασίας, της αύξησης των εξαγωγών και πρότεινε την προσαρμογή των ασφαλιστικών εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών στο μειωμένο εισόδημά τους χαρακτηρίζοντας παραλογισμό το ισχύον σύστημα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Το Ποτάμι