Έντυπη Έκδοση

Αεροπορική ακροβατική επίδειξη

Παγκοσμίου φήμης solo πιλότοι αλλά και σμήνη, με τις πιο σύγχρονες αεροπορικές μηχανές, θα προσφέρουν ένα θέαμα μοναδικό στην Αεροπορική Εβδομάδα της Αθήνας, που θα διεξαχθεί από 25 έως 28 Σεπτεμβρίου 2014, στο Φάληρο και στο Τατόι.

Την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο pre-show του Φλοίσβου, στην παραλία Παλαιού Φαλήρου. Το κοινό θα έχει φέτος την ευκαιρία να απολαύσει το ακροβατικό Σμήνος της Βρετανικής Αεροπορίας «Red Arrows» σε μία από τις καλύτερες εναέριες χορογραφίες του. Θα πλαισιώνεται από 2 επιθετικά ελικόπτερα Apache του Στρατού μας, τον διάσημο Jurgis Kairys με τους Air Bandits, καθώς και τρία υδροπλάνα. Το θέαμα αρχίζει στις 17.30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στην ιστορική αεροπορική Βάση του Τατοΐου, στις 26-28 Σεπτεμβρίου, ο αθηναϊκός ουρανός θα φιλοξενήσει μια πλειάδα διεθνών συμμετοχών με 4 άσους στην κορυφή: την Demo-team της Πολωνικής Αεροπορίας, με MiG - 29 Fulcrum για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Demo-team της Πολεμική μας Αεροπορίας «Ζευς», με το F-16 Blk 52+, και τις ομάδες της Ολλανδικής και Βελγικής Αεροπορίας, επίσης με F-16.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Οικονομία
Με λέξεις-κλειδιά
Αεροπορικές Εταιρείες
Εκδηλώσεις