Έντυπη Έκδοση

Προφυλακισθέντες οι δύο

Την προφυλάκιση δύο εκ των τριών συλληφθέντων για τον τραυματισμό του φιλάθλου του Εθνικού Κωνσταντίνου Κατσούλη στο ματς με τον Ηρόδοτο αποφάσισε η Δικαιοσύνη.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ένας 27χρονος, που προσπάθησε να κατεβάσει το πανό των φιλοξενούμενων κι ένας 24χρονος, ο οποίος φέρεται να χτύπησε τον άτυχο φίλαθλο που δίνει μάχη για τη ζωή του στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ο τρίτος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα κάθε φορά που αγωνίζεται ο Ηρόδοτος.

Για την πορεία της υγείας του άτυχου φιλάθλου, που δέχθηκε δολοφονική επίθεση, μίλησε ο νευροχειρουργός αρχίατρος και υπεύθυνος μονάδας εμβολισμού του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αριστοτέλης Μήτσος: «Ο ασθενής παραμένει υπό καταστολή, πράγμα που είναι σημαντικό στη φάση αυτή ως θεραπευτική υποστήριξη σε έναν τέτοιο τραυματισμό. Και η κατάστασή του παραμένει σταθερή. Αυτό είναι θετικό δείγμα. Από εκεί και πέρα αντιμετωπίζουμε την εγκεφαλική αιμορραγία».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Οργανώσεις/Επιθέσεις/Συμμορίες
Συλλήψεις/Προσαγωγές
Δικαιοσύνη
Αθλητική βία