Ηλεκτρονική Έκδοση

Κουβέλης: Αυτή η προεδρολογία δεν με αφορά

“Δεν έχει υπάρξει καμιά πρόταση και καμιά συμφωνία, ούτε κρυφή, ούτε φανερή” επανέλαβε για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σχετικά με τα σενάρια εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και ειδικότερα σε ό,τι αφορά το πρόσωπό του.

Μιλώντας στον Real FM είπε μεταξύ άλλων: “Τιμητική η αναφορά θα έλεγα, ότι αναφέρομαι ως δυνάμει υποψήφιος πρόεδρος, ε, αυτή η προεδρολογία δεν με αφορά. Με αφορά η συμμετοχή μου στις διαδικασίες, στην πολιτική δράση της ΔΗΜΑΡ”. Άλλωστε σημείωσε “κανένα κομματικό μικροσυμφέρον δεν μπορεί να κατισχύει των θεσμών. Υπάρχουν θεσμικά προβλεπόμενες διαδικασίες από το σύνταγμα και αυτές οι διαδικασίες στα τέλη του Ιανουαρίου του 2015. Μέχρι τότε έχουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας...”

“Το λέω με σαφήνεια και κυρίως προσθέτω όλα εκείνα που αφορούν στην προεδρολογία και στην πρωιμότητα η οποία υπάρχει με το άνοιγμα αυτής της συζήτησης. Θέλω να σας πω επιπλέον ότι σε λίγες ημέρες, λιγότερες από 15 ημέρες, έχω συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς. Αυτό που σήμερα με σαφήνεια σας λέω, αναφορικά με το πως θεωρεί ο Φώτης Κουβέλης την παρουσία του στην πολιτική ζωή, θα το επαναλάβω και θα το κάνω πιο λιανά για όσους δεν θέλουν να το καταλάβουν”, είπε ακόμα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Προεδρία της Δημοκρατίας
ΔΗΜΑΡ