Έντυπη Έκδοση

Οσα φέρνουν οι 4 τροχοί

«AUTOKINHΣH 2014»:  οδηγεί... στις εξελίξεις

Σε μια καλή χρονικά στιγμή για την εγχώρια αγορά αυτοκινήτου, που μέχρι στιγμής δείχνει σημάδια ανάκαμψης, θα πραγματοποιηθεί η έκθεση «AUTOΚΙΝΗΣΗ 2014». Ο χώρος διεξαγωγής θα είναι το Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) κατά το διάστημα 25 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου. Είναι η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου που πραγματοποιείται φέτος στην Ελλάδα και οι εισαγωγικές εταιρείες αξιοποιούν αυτή την ευκαιρία για να παρουσιάσουν όλα τα καινούργια μοντέλα τους, λίγο καιρό μετά το Παρίσι. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00-21.00, Σάββατο και Κυριακή 10.00-21.00, ενώ την 28η Οκτωβρίου η έκθεση θα λειτουργεί 11.00-21.00.

Hyundai: τόνωση των πωλήσεων από το 3θυρο i20

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, η Hyundai ελπίζει πως η προσθήκη 3θυρης έκδοσης στο νέο i20 θα δώσει ώθηση στις πωλήσεις, σε μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία, όπως το segment Β. Στο σκίτσο που δόθηκε στη δημοσιότητα, είναι σαφές πως πρόκειται για ένα δυναμικό όσο και ελκυστικό αυτοκίνητο, που σχεδιάστηκε εξαρχής ως κουπέ, σε αντίθεση με τα περισσότερα 3θυρα της κατηγορίας, που αποτελούν τις βασικές και φτηνότερες εκδόσεις των 5θυρων μοντέλων. Πιθανότατα θα το δούμε στην αγορά το 2015.

Νέο μίνι από την Opel με την ονομασία Karl

Μία ακόμη σημαντική προσθήκη στην γκάμα της Opel αναμένεται την επόμενη χρονιά. Θα ονομάζεται Karl (το όνομα ενός από τους γιους του Adam Opel) και θα ανήκει στη μικρή κατηγορία, όπου θα τοποθετηθεί πλάι στα Adam και Corsa. Θα είναι 5θυρο με μήκος περίπου 3,6 μ. και σύμφωνα με πληροφορίες θα αποτελεί την πιο προσιτή επιλογή ανάμεσα στα μοντέλα της μάρκας. Στα μηχανικά μέρη περιμένουμε να δούμε το νέο 3κύλινδρο μοτέρ 1.0 λίτρου της Opel, με απόδοση 90 και 115 ίππων.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αυτοκίνητο
Αυτοκινητοβιομηχανία και εμπόριο αυτοκινήτων