Έντυπη Έκδοση

Κάντε κλικ

Οργανώνει!

www.any.do

Βήμα πρώτο: κατεβάζετε την εφαρμογή στο «έξυπνο» κινητό σας ή στο pc σας. Εγγράφεστε μέλος, δωρεάν. Και στη συνέχεια, αυτή η υπηρεσία σάς «τακτοποιεί» τις δουλειές σας. Που πάει να πει: σημειώνετε όλα όσα έχετε να κάνετε (και θυμάστε), προσθέτετε και άλλα όταν αυτά προκύψουν, και έτσι έχετε κατηγοριοποιημένες σε 4 κολόνες (σήμερα, αύριο, σύντομα και κάποια μέρα) όλες σας τις δουλειές. Μπορείτε να κάνετε drag & drop για να αλλάξετε θέση σε κάποια από τις δουλειές σας, να σβήσετε και να προσθέσετε ό,τι θέλετε, όσες φορές θέλετε. Αν γενικότερα είστε φαν της οργάνωσης, θα γίνει το δεξί σας χέρι. Αν πάλι είστε ανοργάνωτοι, ε, καιρός κάποιος να σας βοηθήσει να μπείτε σε... σειρά! Από τα καλύτερα του είδους!

Στα... μέτρα σας

www.bonanza.com/background_burner

Θέλετε φωτογραφίες απαλλαγμένες από το backround τους; Θέλετε να σώζετε φωτογραφίες που βρίσκετε στο Ιντερνετ με ελάχιστα κλικ; Μήπως θέλετε να αλλάζετε και τα backround ανάλογα με τη διάθεσή σας; Ή να τα αφαιρείτε εντελώς και να έχετε το αντικείμενο σε άσπρο φόντο; Ή σε μαύρο; Ή σε όποιο χρώμα σάς κάνει κλικ; Αν ναι, και αν δεν έχετε τρελές ικανότητες στο photoshop, τότε αυτή η υπηρεσία θα γίνει από τις αγαπημένες σας. Και τούτο γιατί κάνει όλα τα παραπάνω και διάφορα ακόμα, για να έχετε φωτογραφίες όπως τις φαντάζεστε, στο λεπτό. Δείτε το!

Χαλαρώστε

www.calm.com

Είστε στο γραφείο με τα νεύρα κρόσσια και τους συναδέλφους και το αφεντικό να χειροτερεύουν την κατάστασή σας. Είστε σπίτι, πρέπει να κάνετε ένα σκασμό δουλειές και είστε ο μόνος άνθρωπος που κάνει, ενώ όλοι οι υπόλοιποι «χαλάνε» εκείνα που ήδη έχετε φτιάξει... Είστε σε μετρό, ταξί, τραμ και οι συνεπιβάτες σας λες και είναι βαλτοί να σας κάνουν να αποτρελαθείτε... Χαλαρώστε. Μπείτε σε αυτό το site, βάλτε ακουστικά (αν δεν θέλετε να ακούν τι ακούτε) και επικεντρωθείτε στην οθόνη. Σε ελάχιστο χρόνο θα έχετε χαλαρώσει. Εγγυημένα! (Σε διαφορετική περίπτωση, εξετάστε το ενδεχόμενο άμεσων διακοπών :-)

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Επιστήμη & Τεχνολογία
Στη στήλη
www.