Έντυπη Έκδοση

Στούπας: Εχω μπει στο μάτι κάποιου...

«Δεν ήταν τυχαίο περιστατικό, ούτε τυφλό χτύπημα. Η αίσθησή μου είναι πως έχω μπει στο μάτι κάποιου», δήλωσε ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας, ο οποίος προχθές το απόγευμα δέχτηκε δολοφονικό χτύπημα στο κεφάλι από έναν κουκουλοφόρο έξω από τα γραφεία της Football League.

Ο Στούπας έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι «το θέμα είναι ποδοσφαιρικό. Ποτέ δεν είχα απειλές ή κακές σχέσεις. Ο τόπος που επιλέχθηκε να με χτυπήσουν ήταν για να μου στείλουν κάποιο μήνυμα. Μετά το συμβούλιο δέχθηκα την επίθεση. Δεν έχω όμως κάποια ποδοσφαιρική κόντρα...».

Ο παράγοντας του Ηρακλή Ψαχνών αναφέρθηκε και στην απόφαση του Δ.Σ. της Λίγκας για αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος: «Χωρίς να είμαστε επενδυτές ή χορηγοί, προσπαθούμε να έχουμε τις ομάδες μας σε αξιοπρεπές επίπεδο. Δεν ζητάμε να μας εξασφαλίσει κάποιος το μπάτζετ για να κάνουμε το... κομμάτι μας ως πρόεδροι. Πιστεύουμε πως προσφέρουμε στην προβολή του ΟΠΑΠ, ενώ έχουμε υπέρογκα έξοδα για την εποχή που ζούμε. Δεν θα κάνουμε πάντως ελεημοσύνη...».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Οργανώσεις/Επιθέσεις/Συμμορίες
Ηρακλής
Τροχαία ατυχήματα