Ηλεκτρονική Έκδοση

Kινητοποιήσεις στο χώρο της Υγείας

Από ομοσπονδίες υγειονομικών και γιατρών

Συμμετοχή στην απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 23 Σεπτεμβρίου, αλλά και σε διήμερο κινητοποιήσεων στις 1 και 2 Οκτωβρίου, αποφάσισε η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Η ομοσπονδία των υγειονομικών σε ενημερωτική εγκύκλιο που έστειλε στα πρωτοβάθμια σωματείων των νοσοκομείων, αναφέρει: "Συμμετέχουμε δυναμικά στην 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014, που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ με το Διεκδικητικό Πλαίσιο της απόφασης του Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕΔΗΝ (27 Αυγούστου 2014). Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν δυναμικά στα Απεργιακή Συλλαλητήρια που οργανώνουν τα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ.

Στην Αθήνα το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί έξω από το κτήριο του Αρείου Πάγου (Λεωφ.Αλεξάνδρας 121) την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 9.30πμ, την ώρα που θα εκδικάζεται η προσφυγή του Δημοσίου κατά της απόφασης που δικαιώνει τις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, που συνεχίζουν μαζί με όλους τους απολυμένους το δίκαιο μακροχρόνιο αγώνα τους".

 

Οι Ομοσπονδίες της Υγείας διοργανώνουν 48ωρο δράσεων 1 & 2 Οκτώβρη
 
 
Με δεύτερη ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι: "Η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ συναποφάσισε με τις άλλες ομοσπονδίες της Υγείας την οργάνωση 48ωρο δράσεων 1 & 2 Οκτώβρη, για την ανάδειξη και την ανατροπή των Μνημονιακών πολιτικών που διαλύουν, ιδιωτικοποιούν το ΕΣΥ.
 
• Τετάρτη 1 Οκτώβρη οργάνωση συλλαλητηρίων 6μ.μ. στις πόλεις της Περιφέρειας με συνεργασία των Πρωτοβάθμιων Σωματείων των Νοσοκομείων και των Φορέων της κάθε πόλης.
Η Διοίκηση του Σωματείου του Νοσοκομείου της κάθε πόλης θα πρέπει άμεσα να οργανώσει σύσκεψη των Φορέων για την προετοιμασία του Συλλαλητηρίου.
 
• Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 24ωρη Πανυγειονομική Πανελλαδική Απεργία με συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας στις 12 το μεσημέρι των εργαζομένων όλων των Νοσοκομείων της χώρας".
 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ)
Νοσοκομεία και υπηρεσίες υγείας