Ηλεκτρονική Έκδοση

Εισαγγελέας: Συλλήψεις για τους γιατρούς του Δρομοκαΐτειου

Επειδή δεν κράτησαν για νοσηλεία τον 44χρονο άστεγο που έδωσε τέλος στη ζωή του

Εντολή για την σύλληψη με τη διαδικασία του Αυτοφώρου των γιατρών που ήταν την Πέμπτη σε υπηρεσία στο Νοσοκομείο Δρομοκαϊτειο και δεν κράτησαν για νοσηλεία τον 44χρονο άστεγο άντρα που έβαλε τέρμα στην ζωή του, την Παρασκευή, έδωσε ο Εισαγγελέας Χαράλαμπος Λακαφώσης.

Η υπόθεση, με την άρνηση των γιατρών να δεχθούν τον άντρα, αποκαλύφθηκε σήμερα μετά την τραγική πτώση του από τον 4ο όροφο κτιρίου στην οδό Χαλκοκονδύλη, το οποίο μισθώνεται από τον Δήμο για να διαμένουν άστεγοι. 

Για το θέμα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και έδωσε εντολή στις αστυνομικές αρχές να συλλάβουν στα πλαίσια του Αυτοφώρου τους δυο γιατρούς του Δρομοκαϊτειου, καθώς φέρονται να αγνόησαν τη διάγνωση των συναδέλφων τους από το Αιγινήτειο , όπου είχε πάει νωρίτερα ο 44χρονος.

Οι γιατροί του Αιγινήτειου Νοσοκομείου διέγνωσαν ότι ο 44χρονος πάσχει από «έκπτωση νοητικής λειτουργίας και κατάθλιψη» και ζήτησαν να μεταφερθεί στο Δρομοκαϊτειο . Ωστόσο εκεί οι δύο γιατροί , που ζητείται η σύλληψή τους , φέρονται να έκριναν πως ο άντρας δεν χρήζει νοσηλείας και τον άφησαν να φύγει.

Πηγή: AMΠΕ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Δικαστικό ρεπορτάζ