Έντυπη Έκδοση

Τεχνολογία και ψώνια «τρώνε» το σεξ!

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Daily Mail», το 94% των Βρετανών ενηλίκων δήλωσαν οτι μπορούν να ζήσουν χωρίς σεξ, αλλά αντίθετα δεν μπορούν δίχως το κινητό τηλέφωνο. Ενώ το 62% προτιμούν να αποχωριστούν τη σύντροφό τους παρά το κινητό τους!

Τελικά το Ιντερνετ, ένα έξυπνο κινητό αλλά ακόμη και τα ψώνια μπορεί να κλέψουν τη... δόξα από το σεξ, καθώς όλο και περισσότεροι εγκαταλείπουν την ερωτική δραστηριότητα για λίγες σταγόνες... τεχνολογίας. Ολο και περισσότερες έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ένας στους πέντε είναι πρόθυμος να θυσιάσει το σεξ στο βωμό των... έξυπνων κινητών, του Ιντερνετ, του καλού φαγητού αλλά και των αγορών με... εκπτωτικά κουπόνια.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Daily Mail», το 94% των Βρετανών ενηλίκων δήλωσαν ότι μπορούν να ζήσουν χωρίς σεξ, αλλά αντίθετα δεν μπορούν δίχως το κινητό τηλέφωνο.

Ενδεικτικό των προθέσεων των Βρετανών είναι πως το 62% προτιμούν να αποχωριστούν τη σύντροφό τους παρά το κινητό τους!

Αλλά και άλλες έρευνες που έγιναν έδειξαν ότι οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να μην ξανακάνουν σεξ με αντάλλαγμα κάποια άλλη απόλαυση, όπως για παράδειγμα ο καφές, το φαγητό ή ο ύπνος.

Και για του λόγου το αληθές, πρόσφατη μελέτη που έγινε από γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων σε Κίνα, Ινδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έδειξε ότι το 53% των συμμετεχόντων προτιμούσαν να απολαύσουν το πρωινό τους καφέ παρά να κάνουν σεξ εκείνη την ώρα.

Αλλά και σε παλαιότερες έρευνες, οι συμμετέχοντες είχαν δηλώσει ότι θα θυσίαζαν το σεξ, προκειμένου να αφεθούν στην αγκαλιά του Μορφέα για περισσότερες ώρες.

Μελέτη που έγινε από το Better Sleep Counsil των ΗΠΑ έδειξε ότι το 12% των ανθρώπων θα επέλεγαν ένα χορταστικό βραδινό ύπνο από μια νύχτα πάθους. Αλλά και τα νέα ζευγάρια που έχουν γίνει πρόσφατα γονείς είναι έτοιμα να ανταλλάξουν το σεξ τον πρώτο χρόνο ζωής του μωρού τους με τον ύπνο.

Λουκούλλειο γεύμα ή σεξ

Μελέτη που έγινε από το today.com και το Match.com έδειξε ότι το 39% των ανύπαντρων γυναικών θα εγκατέλειπαν το σεξ για ένα χρόνο, αλλά δεν θα έκαναν το ίδιο για το αγαπημένο τους φαγητό. Την ίδια στιγμή φαίνεται ότι οι Καναδοί δηλώνουν ότι προτιμούν να απολαύσουν χωρίς τύψεις το μπέικον παρά να συνευρεθούν ερωτικά με το έτερο ήμισυ.

Ναι στα ψώνια, όχι στο σεξ

Αναμενόμενο όμως ήταν και το αποτέλεσμα έρευνας που δημοσιεύθηκε στο βρετανικό περιοδικό «The Grocer», σύμφωνα με την οποία οι γυναίκες προτιμούν τα ψώνια από το σεξ. Μάλιστα οι ειδικοί ανακάλυψαν ότι μία προσφορά ή ένα εκπτωτικό κουπόνι μπορούσε να διεγείρει τον εγκέφαλο όσο και η παρακολούθηση μιας ροζ ταινίας.

Ισως μία πιο ελαφριά τσάντα

Σε έρευνα που έγινε, όπου δινόταν η επιλογή σε φοιτητές να ζήσουν χωρίς σεξ για ένα χρόνο ή να έχουν μία πιο ελαφριά τσάντα, το 25% αυτών επέλεξαν την ελαφρύτερη τσάντα.

Κάλλιο Ιντερνετ πάρα σεξ

Το 46% των γυναικών είναι διατεθειμένες να μην κάνουν σεξ για δύο εβδομάδες παρά να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Ιντερνετ. Οσο για τους άνδρες, μόνο το 30% αυτών έκαναν την ίδια επιλογή.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Υγεία
Υγεία & Διατροφή
Ερευνες & μελέτες
Ιατρικές έρευνες & μελέτες
Τεχνολογία/Εφαρμογές