Έντυπη Έκδοση

Ιστορία και Αλληλεγγύη

Η ζωντανή ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου συγκεντρώνεται στη Δράμα τη Δευτέρα, και μάλιστα για πολύ καλό σκοπό. Ο σύλλογος βετεράνων της Δράμας διοργανώνει στη Νέα Κρώμνη σειρά αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων με σκοπό να ενισχυθεί το Κοινωνικό Φαρμακείο Αλληλεγγύης Δράμας.

 Αυτονόητη η παρουσία όλων των φίλων του αθλητισμού, άρα, εκεί. Και θα γίνει ακόμη πιο αυτονόητη, όταν μάθει ότι εκεί θα βραβευθούν τέσσερις «κολοσσοί» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ήτοι: Κουιρικίδης, Κούδας, Νεστορίδης, Λουκανίδης! Αλλά και ότι θα παίξει εκεί η ελίτ στον αγώνα Βετεράνων Δράμας και Ελλάδας...

Μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών Ελλάδας θα είναι οι: Λιόλιος, Χρυαφίδης, Μιχαηλίδης, Χαραλαμπίδης, Γιαννακίδης από τον Α.Ο. Καβάλας, Σταυλάς, Γκατζιλάκης, Τσιφούτης, Τσιρίκας, Σαββίδης, Αναστασιάδης, Πεπές, Πανταζής από τον Πανσερραϊκό, Λυσσαρίδης, Ορφανός, Λεοντιάδης, Ιορδανίδης από τον ΠΑΟΚ, Βένος από τον Αρη, Αϊδινίου, Κωφίδης από τον Ηρακλή, Τραϊνόπουλος, Τσέκος από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καλαμπάκας, Παπαϊωάννου, Διαμαντόπουλος, Παντελιάδης, Ιορδανίδης από Πιερικό, Παπατζίκος, Μασάδης, Σιούτης, Υφαντίδης από Βέροια και Μάλλιαρης από Προοδευτική.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αθλητικό ρεπορτάζ
Ποδόσφαιρο