Ηλεκτρονική Έκδοση

ANEΛ: Άγονη αντιπαράθεση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ για τους διορισμούς στο δημόσιο

Για τους ελέγχους γνησιότητας των δικαιολογητικών διορισμού

«Άγρια κομματική εκμετάλλευση του προβλήματος με τα πλαστά πιστοποιητικά στο Δημόσιο», σημειώνει η τομεάρχης δημόσιας διοίκησης και βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Μαρίνα Χρυσοβελώνη Μαρίνα Χρυσοβελώνη Αναλυτικά η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε ότι: «Αντί να συμφωνήσουν στα προφανή, συγκυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ επιλέγουν ακραία παράλογες θέσεις για κομματικό όφελος. Δυστυχώς από την μια, είχαμε σήμερα την ίδια την ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης να τρέχει από κανάλι σε κανάλι μιλώντας για «πολλά πλαστά πιστοποιητικά» και ρίχνοντας με τέτοιες αόριστες συκοφαντίες νερό στο μύλο της δυσφήμισης του Δημοσίου.

Από την άλλη είχαμε την εξαιρετικά ατυχή πρωτοβουλία των 19 δημάρχων του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι αρνούνται κάθε είδους έλεγχο τυχόν πλαστών δικαιολογητικών μονιμοποίησης υπαλλήλων τους. Και οι 2 αυτές ακραίες τοποθετήσεις έχουν το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα.

Οδηγούν στον ευτελισμό της εικόνας του Δημοσίου και αμαυρώνουν στα μάτια των πολιτών την αξία και την προσπάθεια των ανθρώπων εκείνων που υπηρετούν πραγματικά το δημόσιο συμφέρον.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούμε τόσο την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ να αναλογιστούν την τεράστια ζημιά που προκαλούν στη Δημόσια Διοίκηση και να σταματήσουν να εξευτελίζουν συλλήβδην τους δημοσίους υπαλλήλους».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική