Ηλεκτρονική Έκδοση

Νίκος Γκάλης: «Ο Άρης είναι ένας»

Ο 57χρονος ζωντανός θρύλος του ελληνικού κι ευρωπαϊκού μπάσκετ, ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στη διεξαγωγή του παρθενικού Nick Galis Cup

Την λάμψη του Νίκου Γκάλη όπως είναι φυσικό έχει το διεθνές τουρνουά «Nick Galis Hall» που ξεκίνησε σήμερα (20/09) με τον κορυφαίο Έλληνα μπασκεμπολίστα να ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

«Όπως είχα πει και στην εκδήλωση προς τιμήν μου, θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες και τον κόσμο που ήρθαν να με τιμήσουν. Ο Άρης είναι ένας. Χαίρομαι που θα βρει και στο ποδόσφαιρο το δρόμο του. Πρέπει όλοι μαζί, ενωμένοι, να κάνουμε τον Άρη πάλι μεγάλο».
 
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης, από την πλευρά του, ανέφερε: «Τα εκατό χρόνια μάς βρίσκουν στη χειρότερη στιγμή, αλλά ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε και ο Άρης να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Να τον παραδώσουμε όπως τον παραλάβαμε από τους πατεράδες μας, μεγάλο, πρωταθλητή και πρωταγωνιστή. Μόνο με ενότητα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ευχαριστούμε τις ομάδες, τους χορηγούς και τον κόσμο που ήρθε για να τιμήσει το Νίκο Γκάλη. Συγχαρητήρια και στο προσωπικό που εργάστηκε για την οργάνωση του τουρνουά, που ευχόμαστε να είναι αντάξιο του ονόματος του Γκάλη».
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αρης
Μπάσκετ