Έντυπη Έκδοση

Οι νέοι προϊστάμενοι των δικαστηρίων

Τους νέους προϊσταμένους των δικαστηρίων και των εισαγγελιών της χώρας έβγαλαν οι κάλπες που στήθηκαν το περασμένο Σάββατο στα μεγάλα δικαστήρια της χώρας.

Το τιμόνι της Εισαγγελείας Πρωτοδικών Αθηνών αναλαμβάνει ο Ηλίας Ζαγοραίος, μέχρι σήμερα εισαγγελέας ανηλίκων, ενώ προϊστάμενος του Πρωτοδικείου Αθηνών αναδείχθηκε ο Σπύρος Γεωργουλέας, ανακριτής εγκλημάτων διαφθοράς.

Ο ίδιος είχε χειριστεί και την υπόθεση της Χρυσής Αυγής κατά το αρχικό στάδιο της ανακριτικής διαδικασίας, πριν αναλάβουν οι ειδικές εφέτες-ανακρίτριες και από τον προσεχή μήνα θα διαδεχθεί την απερχόμενη προϊσταμένη και νεοπροαχθείσα εφέτη Μαρία Τσάμη.

Πρώτος στις προτιμήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων του προκειμένου να αναλάβει τη διεύθυνση της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών βγήκε ο Παναγιώτης Καραγιάννης. Διαδέχεται τον Εμμανουήλ Ρασιδάκη.

Τα ηνία της διοίκησης του Εφετείου της Αθήνας παίρνει ο πρόεδρος εφετών Δημήτρης Μόκας, ο οποίος θα διαδεχθεί τον αρεοπαγίτη Χαράλαμπο Μαχαίρα. Ο κ. Μόκας τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τις υποθέσεις των Πυρήνων της Φωτιάς, αλλά και του Επαναστατικού Αγώνα. Β. ΦΩΤ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Δικαιοσύνη