Έντυπη Έκδοση

Μετά το τρίποντο θα 'ρθει προπονητής

Ο πρώτος στόχος για τη Skoda Ξάνθη, δηλαδή η νίκη που αναζητούσε από την αρχή του πρωταθλήματος, επετεύχθη προχθές και μάλιστα με πειστικό τρόπο: 2-0 τον Λεβαδειακό με Καπετάνο (37') και Κλέιτον (90').

Δίκαιη νίκη για τους Θρακιώτες έπειτα από καιρό Δίκαιη νίκη για τους Θρακιώτες έπειτα από καιρό Ο δεύτερος στόχος είναι να μπορέσει να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Σάκη Τσιώλη για τον πάγκο, αν και ο Νίκος Νεντίδης τα πήγε καλά ως υπηρεσιακός. Οι Ακρίτες φέρεται να έχουν στο στόχαστρο τον Ισραηλινό προπονητή της Σταντάρ Λιέγης Γκι Λουζόν, ο οποίος έχει προβλήματα με τη μέτρια ώς κακή πορεία της ομάδας του και είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου. Το θέμα του προπονητή χειρίζεται ο ίδιος ο Χρήστος Πανόπουλος και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις ακόμη και σήμερα, έστω κι αν ο μεγαλομέτοχος της θρακιώτικης ομάδας έχει συνηθίσει τους φιλάθλους σε στήριξη και των υπηρεσιακών προπονητών για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Ωθηση»

Ο συνεργάτης του Νεντίδη στον πάγκο της Ξάνθης, Τάσος Σιδερίδης, μετά τον αγώνα δήλωσε πως «ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για μας, καθώς είχαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση με την αλλαγή προπονητή. Μαζί με τους κ.κ. Νεντίδη, Μαλαδένη προσπαθήσαμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα και να βγάλουμε αποφασιστικότητα και φυσικά να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε άγχος στην αναμέτρηση, στο πρώτο μέρος ελέγχαμε τη ροή του αγώνα χωρίς, όμως, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά και χωρίς να απειληθούμε. Στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Λεβαδειακός πήρε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μετά υπήρξαν για μας οι φάσεις για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ο Κυριακίδης μάς κράτησε στις δύο φάσεις στο τέλος του αγώνα. Ηταν μία σημαντική νίκη και κοιτάζουμε μπροστά. Οι βαθμοί μάς δίνουν ώθηση, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βγάλουμε ποιότητα και ταχύτητα στο γήπεδο και να δει και ο κόσμος καλύτερο ποδόσφαιρο».

Ο Σάββας Παντελίδης από την πλευρά του παραδέχθηκε το δίκαιο της νίκης των γηπεδούχων, παρά τις καλές ευκαιρίες που είχε και την αποβολή του Ζίτο στο 78'. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή δύο αγαπητών στο κοινό παικτών, με γκολ. Ο Παντελής Καπετάνος πέτυχε το πρώτο του γκολ ύστερα από περίπου επτά χρόνια, ενώ έλειπε από τη χώρα μας από το 2008, όταν και έφυγε από την ΑΕΚ για τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Δίχτυα βρήκε και ο Σίλβα Κλέιτον πρώτη φορά από τον Μάιο του 2012.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Skoda Ξάνθη
Λεβαδειακός
Ποδόσφαιρο
Σούπερ Λίγκα