Ηλεκτρονική Έκδοση

Εκτός Α1 ο Πανιώνιος

Απώλεια πρώτου μεγέθους θεωρείτε η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού καθώς δεν χορήγησε στον Πανιώνιο το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 κάτι που σημαίνει πως οι «κυανέρυθροι» δεν θα μπορούν να αγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής στην Basket League τη νέα σεζόν και θα λείψει από τα… σαλόνια της Α1.

Οι «κυανέρυθροι» παρά την προσπάθεια και τις  παρατάσεις που είχαν ήδη λάβει  για να καταθέσουν την  εγγυητική επιστολή για την συμμετοχή τους (σ.σ.: ύψους 100.000 ευρώ περίπου) δεν πρόλαβαν να καλύψουν και  τα κενά που υπήρχαν στο φάκελο τους, ζητώντας νέα παράταση κάτι που δεν έγινε δεκτό από τα μέλη της Επιτροπής. Να σημειωθεί ότι υπάρχει και η εκκρεμότητα με την οφειλή των 80.000 ευρώ στον Ιβάν Ζορόσκι. Αν και εφόσον δεν κατατεθούν τα χρήματα στον πρώην παίχτη του Πανιωνίου, δεν πρόκειται να γίνει άρση του απαγορευτικού από τη FIBA, κάτι που  σημαίνει ότι ακόμα και έπερνε το τελικό οκ η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα έπαιρνε  μέρος στο πρωτάθλημα με εφήβους και Ελληνες.  Έτσι, στην κληρωτίδα το απόγευμα της Δευτέρας (22/9) θα μπει η Καβάλα, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα από την ερασιτεχνική κατηγορία, κάτι που αποτελεί φυσικά σοβαρό «πλήγμα» τόσο για την Α1 όσο και για τον ιστορικό σύλλογο.
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Πανιώνιος
Αδειοδοτήσεις
Μπάσκετ Α1