Έντυπη Έκδοση

Ολα στο 10 για τον Λάκη

Την prime time ζώνη του εγκαινιάζει σήμερα και ο Alpha, με την πρεμιέρα του δυνατού του χαρτιού που ακούει στο όνομα «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Απόψε λοιπόν στις 21.00 έρχεται η πρώτη εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου και όπως μας ενημερώνει και επισήμως το κανάλι: «Με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του εφήβου και το αστείρευτο κέφι ενός κωμικού παντός καιρού, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» χτυπά, από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

«Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στον Alpha δέκατη χρονιά και με 10 εκπομπές φέτος «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στον Alpha δέκατη χρονιά και με 10 εκπομπές φέτος  Ερχεται, απρόβλεπτο και ορμητικό! Σαν ένα ατίθασο δεκάχρονο (ναι μετράμε ήδη δέκα χρόνια γεμάτα Τσαντίρι), που βγάζει τη γλώσσα στη σοβαροφάνεια και κλείνει το μάτι στις αταξίες. Αμφισβητεί, καυτηριάζει, σαρκάζει, αυτοσαρκάζεται, γελάει, συγκινείται».

Με αυτά και με αυτά, το Τσαντίρι κλείνει φέτος δέκα χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha και θα χτυπήσει 10 φορές στη χρονιά που έρχεται.

«Για δέκατη συνεχή χρονιά», αναφέρει επίσης το δελτίο Τύπου, «ο Λάκης Λαζόπουλος στήνει το Τσαντίρι του για να στεγάσει την εξωπραγματική πραγματικότητα που βιώνουμε. Τα υλικά του; Τα σοβαρά, τα ανάλαφρα, τα λογικά και τα παράλογα της καθημερινότητας, οι πρωταγωνιστές και οι ιστορίες της πολιτικής, κοινωνικής και τηλεοπτικής τρέλας. Τα εργαλεία του; Η διεισδυτική ματιά, ο σατιρικός λόγος, το πρωτογενές πλεόνασμα της ανατρεπτικής διάθεσης. Με ανελέητη σάτιρα, ανατρεπτικό χιούμορ, καυστικά σχόλια, δολοφονικές ατάκες, πικρές αλήθειες και συγκινητικές στιγμές, το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" "θα περιποιηθεί", και από την καλή και από την ανάποδη, όσους και όσα προκαλούν το γέλιο, το δάκρυ, το θυμό και τα νεύρα μας».

Εν αναμονή των δέκα «Τσαντιριών» που θα βγουν φέτος στον αέρα, δεν είναι κακό να θυμίσουμε πως ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζει και δεύτερη εκπομπή για λογαριασμό του Alpha. Και μάλιστα πρώτη φορά δεν θα έχει καμία σχέση ούτε με την υποκριτική ούτε με τη σάτιρα ούτε με το χιούμορ. Από τις αρχές του 2015 θα παρουσιάσει σειρά εκπομπών μέσα από τις οποίες θα συναντά και θα ξεδιπλώνει τους βίους ανθρώπων που η ζωή τους τον έχει συναρπάσει. Κι όταν λέμε ανθρώπους, δεν εννοούμε εκπρόσωπους του σιναφιού του, από τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά πολίτες της διπλανής πόρτας, που ζουν ανά την ελληνική επικράτεια. Αλλωστε ο Alpha μάς είχε πάνω-κάτω ενημερώσει για τις προθέσεις του αυτές από τις αρχές του καλοκαιριού, όταν ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας τους, αναφέροντας πως «ο Λάκης θα μπει στις ζωές των άλλων». Σε αυτή την εκπομπή του λοιπόν ο δημιουργός, σε ρόλο παρουσιαστή, θα φέρει σε επαφή με το τηλεοπτικό κοινό αξιοθαύμαστους Ελληνες, αφού σκοπός της είναι να εκθειάσει τους ήρωες της διπλανής πόρτας. Μάλιστα ο Λάκης Λαζόπουλος έχει ήδη περιπλανηθεί σε διάφορα σημεία της χώρας, για να βρεθεί κοντά σε ανθρώπους που έχουν μια συγκλονιστική ζωή να διηγηθούν. Η σειρά, που θα έχει μορφή ντοκιμαντέρ, θα αρχίσει να γυρίζεται σύντομα, με σκοπό να βγει στον αέρα του Alpha από τον Ιανουάριο και μετά.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
TV & Media
Alpha Τηλεόραση
Τηλεοπτικοί σταθμοί
Τηλεόραση