Έντυπη Έκδοση

Εξαγωγή τεχνογνωσίας για τη διαχείριση απορριμμάτων

Τεχνογνωσία για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας δίνει η Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΔΕΔΙΣΑ) Χανίων.

Οπως αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση, επίσκεψη στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) πραγματοποίησαν τα στελέχη εταιρειών διαχείρισης στερεών αποβλήτων από την Περιφέρεια της Κωνσταντινούπολης Τουρκίας, Ali Yagiz Kocyigit και Alpay Beyla, συνοδευόμενοι από την ειδικό επιστήμονα Μαρία Τσάκωνα.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωσή τους για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων που υλοποιεί η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) στην Π.Ε. Χανίων και η απόκτηση-μεταφορά τεχνογνωσίας στη χώρα τους.

Αναλύθηκαν διεξοδικά η δομή, οι δραστηριότητες και ο στρατηγικός σχεδιασμός της επιχείρησης, καθώς επίσης παρατέθηκαν οικονομοτεχνικά στοιχεία που διέπουν τη λειτουργία της. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξαν στον τρόπο λειτουργίας του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης και του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Κρήτη
Τεχνολογία/Εφαρμογές
Διαχείριση απορριμμάτων